Новости за модните тенденции при зимния маникюр

Основната тенденция за маникюра през зимата на 2015 е абсолютната простота. Всякакви ярки декорации са просто неуместни. Само малко геометрия и елементарна абстракция – линии или зиг-заг. Това е всичко. Колкото по-просто – толкова по-модерно. Дългите нокти са демоде. Голямата част от зимния маникюр може официално да се признае като скромно консервативен.
За да сте в крак с тенденциите, изберете къса, малко над нивото на ноктите си бадемовидна форма. Цветовете на лака трябва да са нюд, всички нюанси на червено, сиво или на благородни метали – бронз, злато, сребро.

Сред модните новини за маникюра се нарежда лекият контур. За тези, които искат да се потопят в света на грънджа, има много начини. Но трябва да се отбележи – никакъв черен лак, къси нокти, бледо жълт лак в основата и бял на върха.

Може да се използват различни по цвят и текстура лакове за нокътната плочка и нейната основа. В модния полулунен маникюр за зимата на 2015 има два важни фактора: неочаквано, но хармонично съчетаване на цветове или текстури и странни превъплъщения. Щрихи, пунктир, точки и запетайки – отделяйте полулунния маникюр, както ви хареса и ще бъдете в тренда.

Що се отнася до френския маникюр, не е тайна, че той безвъзвратно излезе от мода и свободното място доста успешно бе заето от негов многоцветен хибрид, като основната тенденция тази зима е крещящата игра на контрастите. Ефектът на френски маникюр може да се създаде и чрез специални ленти, които се залепят върху лакирания нокът.

Най-голямата тенденция, която се очертава като водеща не само за един сезон, са строгите демаркационни линии и цветове, минимални детайли и коригирани ъгли. Става въпрос за геометричния маникюр. От друга страна се наблюдава една разумна сложност, проявяваща се чрез ленти или стилизирани клетки – вариант на стилен, модерен и функционален маникюр.
Дамите, които не са привърженички на строгите линии и математическата хармония, винаги могат да преминат на противоположната страна и да се съсредоточат върху хаоса на вълнообразните линии и небрежните форми, като главното в този случай са чувството за мярка, умението за комбинации и солидното владеене на четката, за да може маникюрът наистина да изпълни функцията си на завършващ моден щрих от актуалната зимна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects