Новости за модните тенденции при зимния маникюр

Основната тенденция за маникюра през зимата на 2015 е абсолютната простота. Всякакви ярки декорации са просто неуместни. Само малко геометрия и елементарна абстракция – линии или зиг-заг. Това е всичко. Колкото по-просто – толкова по-модерно. Дългите нокти са демоде. Голямата част от зимния маникюр може официално да се признае като скромно консервативен.
За да сте в крак с тенденциите, изберете къса, малко над нивото на ноктите си бадемовидна форма. Цветовете на лака трябва да са нюд, всички нюанси на червено, сиво или на благородни метали – бронз, злато, сребро.

Сред модните новини за маникюра се нарежда лекият контур. За тези, които искат да се потопят в света на грънджа, има много начини. Но трябва да се отбележи – никакъв черен лак, къси нокти, бледо жълт лак в основата и бял на върха.

Може да се използват различни по цвят и текстура лакове за нокътната плочка и нейната основа. В модния полулунен маникюр за зимата на 2015 има два важни фактора: неочаквано, но хармонично съчетаване на цветове или текстури и странни превъплъщения. Щрихи, пунктир, точки и запетайки – отделяйте полулунния маникюр, както ви хареса и ще бъдете в тренда.

Що се отнася до френския маникюр, не е тайна, че той безвъзвратно излезе от мода и свободното място доста успешно бе заето от негов многоцветен хибрид, като основната тенденция тази зима е крещящата игра на контрастите. Ефектът на френски маникюр може да се създаде и чрез специални ленти, които се залепят върху лакирания нокът.

Най-голямата тенденция, която се очертава като водеща не само за един сезон, са строгите демаркационни линии и цветове, минимални детайли и коригирани ъгли. Става въпрос за геометричния маникюр. От друга страна се наблюдава една разумна сложност, проявяваща се чрез ленти или стилизирани клетки – вариант на стилен, модерен и функционален маникюр.
Дамите, които не са привърженички на строгите линии и математическата хармония, винаги могат да преминат на противоположната страна и да се съсредоточат върху хаоса на вълнообразните линии и небрежните форми, като главното в този случай са чувството за мярка, умението за комбинации и солидното владеене на четката, за да може маникюрът наистина да изпълни функцията си на завършващ моден щрих от актуалната зимна визия.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects