Модните цветове на 2015 – невероятна, загадъчна и многолика палитра

Всяка стара година се заменя от нова, всеки сезон отстъпва господството на новото и всеки път дизайнерите продължават да ни изненадват с нова палитра от цветове с нови, невиждани досега техни интерпретации.
Особено място в следващата 2015 година заема сивото с всичките свои оттенъци, започващи от светли и  прозрачни, завършващи до тъмни и плътни – една обща тенденция при почти всички водещи дизайнери. Цветът на неръждаема  стомана е доминиращ преди всичко във  връхните дамски дрехи, като често може да се види симбиозата от сиво и ярко зелено.
Следващият по значение цвят в модната палитра на идващата година,който съумява органично да се впише в тенденциите и да намери своята персонификация, е синият и по-точно, неговите тъмни нюанси, които се отличават със своята оригиналност и уникална мистерия в интерпретациите.
За пореден път бялото и черното заемат почетни места в рейтинга на най-модните цветове, като отново влизат в отделни изображения или контролирани комбинации, носещи класика и благородство.
Не може да се говори за модните цветове на 2015 и да не се спомене златният, представен в най-престижните изложения. В дует с този цвят дизайнерите създават екстравагантни и същевременно съблазнителни, дръзки и харизматични модели.
Към списъка на новата модна палитра не може да не се прибави и алено червеното, присъстващо сред най-красивите и съблазнителни дамски тоалети на много водещи марки.
Очарователното жълто, с предпочитание на матовите му нюанси, е използвано от много дизайнери за създаването на прекрасни женски футуристични образи. Особено се акцентира на комбинацията му с по-тежки и тъмни тонове.
Люляковият цвят в тайнствени, мистериозни и елегантни вариации, е също предпочитан при създаването на очарователната визия на самоуверените жени.
Сангрията, с благородните си винени оттенъци, продължава за пореден сезон да привлича погледите на дизайнерите и да печели тяхното благоразположение, особено в компанията на черния цвят.
Освен споменатите цветове, в модната палитра на 2015 са включени и различни цитрусови нюанси, зелено, пастели, шоколад и кипарис, с които всяка жена с лекота ще създаде своя нов, възхитителен образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects