Актуално: С какво да носим оранжево кафявите ботуши тази зима

При избора на обувки за зимния период, най-често жените предпочитат тъмни модели, защото тяхната опция е универсална – вървят добре с всяко облекло. Но някои дами са склонни постоянно да експериментират по свой собствен начин и предпочитат нестандартните възможности. Една от тях са оранжево кафявите ботуши, особено актуални за зимата на 2015. Техният избор предполага и правилен избор на връхните дрехи. Най-оптимален вариант е съчетаването им по цветова гама с яке, палто или шуба. Образът може да бъде изграден и чрез контраста между черно и оранжево кафяво, при което ботушите ще изглеждат много елегантно и ще бъдат ярък акцент в зимната визия. Освен това, те изглеждат добре в комбинация с якета и грейки в по-светли тонове, като картинката се допълва от „рижи“ аксесоари – чанта, ръкавици, шапка. Ярките връхни дрехи в жълта, червена и синя цветова палитра са идеален вариант за момичетата, които не се страхуват да се откроят със своя стил.

Все повече се опровергава твърдението, че оранжево кафявите ботуши не пасват на офисния стил. В този случай, образът трябва да бъде постигнат на базата на контраста с черно. Под класическото сако може да се сложи поло в бежово или в тон с ботушите, при което ще се получи строг и удивително хармоничен силует. Не е препоръчително да се носят такива ботуши в комбинация със светли костюми, защото тоалетът ще загуби своята привлекателност.
Ако планирате да съчетаете такъв цвят ботуши с панталон, нека той да е по-тесен модел в черно или шоколадово кафяво и във всички случаи да е по-тъмен от ботушите. Идеална е комбинацията с дънки, които в случая могат да се допълнят от късо дънково или кожено яке за постигане на чудесен каубойски стил. Оранжево кафявият модел ефектно може да се подчертае с къси кожени панталони или тъмни панталони тип голф или бридж.Препоръчително е ботушите да бъдат изработени от велур или естествена кожа.

Очевидно е, че тези модни ботуши изглеждат перфектно в комбинация с различни дрехи, затова се вписват идеално в зимния гардероб, като позволяват постигането на множество стилни и нетривиални композиции. Струва си да изпитаме удоволствието да ги обуем, защото те винаги изглеждат стилно, модно и привлекателно, което неминуемо носи много самочувствие.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects