Топ 10 на модните тенденции за 2015 година

1.Военизираният стил милитари е главен приоритет на годината. Той съвсем не мисли да напусне модните подиуми, като твърдите военни стандарти са заменени с малко мекота чрез замяната на каки с тъмно бежови и сиви нюанси. Докато предишните модели се шиеха по всички канони на военния стил, то в новите вариации, предимно палта, якета и панталони, той присъства в правите кройки и характерните детайли като пагони, двуредно закопчаване, големи джобове, метални копчета.
2.Туидът е определен като „звездна“текстура, която ще присъства при изработването на палта, якета, жилетки, поли, рокли и панталони, като традиционният сив цвят е заменен с наситени сини и винени тонове. Върху тази тъкан ще намерят отражение и модните диагонали, карета и пачи крак.
3.Подчинявайки се на мощен енергиен приток и на своята изострена фантазия, дизайнерите поставят на преден план ярки, разнообразни и луксозни цветове като червено, пенлива орхидея и нюанси на лилаво, мистично лимонено жълто, сангрия и бургундско, зелено и мента, бренди и теракота, тъмно сиво и сребристо.
4.По отношение на силуетите, отличаващи се със свободни и елегантни линии или асиметрични вариации, с вталени или летящи, разкроени модели, изводът е един – те са идеални за подчертаване на собствения стил.
5.Модните принтове, заявили своето първенство през 2015, са райето, тигровите и абстрактните отпечатъци, които се появяват в неочаквани цветови комбинации и контрастни решения. Не се отказват от водещата си позиция точките, природните мотиви и геометричните щампи. На последно място са имитациите на кора от дърво, мрамор и камък.
6.Етно стилът ще продължава да радва своите фенове с обемни жилетки и пуловери, с екстравагантни блузи и рокли с етнически индийски и ориенталски мотиви.
7.Обемните палта, якета и пуловери не отстъпват за поредна година своите позиции. Те ще бъдат в услуга на всички дами, които ценят нетривиалните и екстравагантни идеи за изява на собствената личност и стил.
8.Роклите макси са класика в модната индустрия и отново присъстват в колекциите на всички луксозни марки. Изработени от сатен, коприна, шифон, кадифе, памук и други тъкани, те често са украсени с кристали, златни нишки и пайети.
9.Безспорна е тенденцията на плетивата и трикотажа, които присъстват в прилепнали модели със строга кройка, идеални за офиса или за специални случаи, както и в свободни рокли с дълги ръкави и джобове за ежедневието. Да не говорим за плетените блузи, пуловери и шалове, които трябва да присъстват във всеки моден гардероб.
10.Лаконичните поли, любими на дизайнерите за 2015, съжителстват с традиционните мини, миди и макси модели. Както и преди, доминираща е ролята на плисираните поли, трапецовидните модели и на неизменния представител на офисния дрескод – полата молив.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects