Рокля за новогодишната нощ – да посрещнем годината на Козата

Нова година наистина е вълшебен празник, очакван с нетърпение от всички. Затова е обясним стремежът на всички жени, които вече се стремят да изберат своя тоалет за празничната нощ, опитвайки се да разберат какви са очакванията за новата година, която ще премине под знака на Козата.
Във всички времена и народи като най-верен и уместен вариант се е приемала роклята, олицетворяваща женската природа – чаровна, атрактивна и несломима. Говорейки за избора на рокля за новогодишната нощ на 2015, все повече дами се съобразяват със знака, под който ще мине следващата година. В този аспект са препоръчителни тоалети в изумрудено зелено, синьо, мента, зелено, лилаво, тюркоаз, морско синьо, лазурно. А ако не сте почитателки на синьо-зелената палитра, може да се спрете на цветове, в които отекват нюансите на козя или овча кожа – бяло, бежово, златисто, кафяво, дори черно.
Всяка жена си запазва правото да избере стила на своята рокля за Нова година. По този въпрос няма ограничения. Според източния календар, от една страна, Козата е истинска актриса, предпочитаща ярки, впечатляващи и ексцентрични тоалети. От друга страна, тя е истинска дама, почитаща домашния уют, тишината и спокойствието. Благодарение на тези разностранни качества от характера, всяка жена може да избере стила, който харесва – елегантна вечерна или къса коктейлна рокля, но при всички случаи да е вариант, подчертаващ нейното очарование.
Да не забравяме, че козата е любителка на комфорта, затова са предпочитани натуралните тъкани, естествени и леки. Като се има предвид, че Нова година е зимен празник, с особена популярност ще се ползват кожата, кашмира, вълната, висококачественото трико, кадифето и велура.
Както може да се види, изборът на празничните рокли е наистина голям. А, ако искате да посрещнете подобаващо следващата година, която ще премине под знака на Козата, и, за да оправдае тя вашите очаквания, сложете елегантна рокля в изумруден или тюркоазен цвят. Ако обичате класиката, за вас са вариантите, къси или дълги, изпълнени в черно-бели тонове. Кашмир или кожа, решавате само вие, скъпи дами.
Бъдете красиви! И – весели празници!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects