Модата през 2015 – година на дървената Коза

2015 е година на дървената Коза, което несъмнено ще постави акцент върху модните тенденции. Ще се появят нови направления, но ще се припомни и добре забравеното старо. Но вече със сигурност може да се каже едно – в годината на Козата модни ще бъдат три цвята: риж /оранжев/, сив и бял, които символизират краските на това животно, за което е прието, че носи късмет.
Зимата на 2015 обещава да бъде студена. Следователно ще бъдат модни палта, шуби и якета в сиво, гарнирани с бели и рижи цветове, с лаконични силуети и отсъствие на излишни детайли. Не забравяйте и ръкавиците, особено тези без пръсти, които ще бъдат задължителен моден аксесоар. Символът на годината ще оцени всички наши старания да бъдем красиви.
За пролетта на 2015 се прогнозира, че ще дойде със закъснение, което дава възможност добре да се обмисли гардероба през този сезон. Тенденциите на бъдещата пролет са наметало или палто в сиво, съчетани с бели обувки с ниски токчета. Най-ярките акценти върху дрехите ще бъдат поставени с различни мотиви и картини.
Астролозите прогнозират, че лятото в годината на Козата ще бъде горещо, което предполага да се обърне по-голямо внимание на дрехите от лен, особено при силния пол. Много актуални ще бъдат стилни ризи, тениски и поли с изображения на животни, фино плетени изделия.
Есента на 2015 предполага тоалети, подобни на пролетните. Затова нещо атрактивно и изключително не може да се очаква. Разбира се, световните модни брандове ще бъдат привлечени от хората с дебел портфейл и ще се опитват да им продадат като последна новост нещо екстравагантно, но астролозите съветват да не обръщаме внимание на това, защото то ще бъде маркетингов ход и нищо повече.
И помнете, че през 2015, годината на Козата не просто трябва да изглеждате подобаващо, но и да се чувствате като самия символ – уютно и комфортно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects