Как да носите oversize дрехите тази зима, за да не изглеждате огромни?

Модните тенденции всеки сезон се променят и това дава възможност на жените да експериментират и да опитват нови стилове. Облеклото oversize може да ви помогне доста при корекцията на фигурата, както и да скриете малките ви недостатъци, но за да се случи това, вие трябва да знаете някои златни модни правила.


Така например тази зима са особено модерни обемните oversize палта, които могат да изглеждат безумно очарователно и елегантно. Реално погледаното този тренд представлява просто мода на по-обемни дрехи, които най-често са 1-2 размера по-големи от вашия. Друг пример за този актуален фасон са дънките бойфренд, но за съжаление дамите правят често грешки с този тези дизайни и така вместо да се превърнат в кралица на вечерта, те просто са поредния моден провал. Звездите също не са безгрешни и допускат подобни модни пропуски, а именно не се съобразяват с типа на фигурата си и така изглеждат меко казано смешно. Като цяло трендът oversize е насочен основно към дамите с по-слаба фигура, тъй като ако силуета ви е по-обемен, тогава дрехите с тази кройка няма да ви украсят, а още повече ще подчертаят недостатъка ви.


Трендът oversize се е родил още през 80-те години. Тогава дрехите със свободна кройка, като например якетата, саката и другите подобни се съчетаваха с различните обемни пуловери и клиновете с интересни мотиви. Точно тогава започна да навлиза смело мъжкия стил в женския гардероб. И така, първото правило е да избирате своя размер дрехи, а именно да купувате именно моделите oversize, а не просто да пазарувате вещи в много големи размери, защото в този случай вие просто ще потънете в тях. Съвременните жени смятат, че обемните дрехи само ще подчертаят техните по-обемни форми или пък напротив, това, че са прекалено слаби. Това е така, но само ако се облечете изцяло в тон с този тренд, затова правилото тук е да ги адаптирате хармонично в своя дамски гардероб. Това означава, че трябва просто да добавите една дреха с кройка oversize, а другите да са ваш размер. Така ще се получи баланс на пропорциите, но с това правилата не се изчерпват. Другото важно нещо е да се съобразите с типа на фигурата ви. Това означава, че ако силуета ви с форма на круша, тоест бедрата ви са по-обемни, тогава трябва да заложите на връхните дрехи oversize, но не и да са прекалено големи, за да не се получи обратния на желания ефект.


Цветът също има значение, както и при другите фасони. Ние ви съветваме да заложите на пастелните и меки оттенъци, които имат подмладяващ ефект в случая и ще направят фигурата ви безумно женствена. Ако все пак искате да заложите на тъмните облекла oversize, тогава избирайте дрехите с максимално лаконичен и минималистичен дизайн. По правило тези вещи веднага привличат внимание към себе си, затова не трябва да се увличате прекалено с ярките и крещящи цветове, дори ако те са на мода.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects