Топ 3 модни оттенъци тази зима

Есента вече идва към своя край и е време да се запознаете с това, какви ще са най-актуалните цветове тази зима. Със сигурност вече сте успели да „рефрешнете” поне отчасти вашия гардероб, но зимата вече все по-силно се приближава и е време да се погрижите и за дрехите ви за наистина студеното време. Фасонът обаче е само едната страна на монетата, затова днес сме решили да ви запознаем с това, какви ще са най-актуалните цветове тази зима.

Цвят на френско вино

Дизайнерите са решили тази зима да излеят в колекциите си красотата на алените цветове на френското вино.  Подобни нюанси изглеждат особено благородно и се вписват страхотно в зимния гардероб. Това е отлична алтернатива на класическото червено, така че смело можете да раздвижите деловия ви образ с този оттенък. Тук обаче е важно да знаете, че цвета на френското вино лесно може да състари всяка жена, затова трябва да сте особено внимателни, когато решите да го използвате в образа ви. За да не се случи това, съчетавайте го с черните, кафявите и розовите цветове, които тази зима също така са модерни.


Червената армия

За пореден път дизайнерите ви предлагат да посрещнете зимата и да заложите на едни от най-страстните оттенъци. Червеното може да бъде видяно в колекциите на едни от световните марки. Този сезон обаче ще забележите една значителна разлика, а именно това, че фасоните в червени оттенъци са изпълнени в минималистичен дизайн. Така един вид се постига хармония и баланс, защото като цяло този оттенък е доста неангажиращ и лесно се съчетава с всички цветове, но от друга – доста утежнява образа на модерната жена. Отличен вариант е да добавите към визията ви акцент в червен оттенък и така да сте в тон с последните модни тенденции. Заложете на контраста и така със сигурност няма да сгрешите. Така например можете да комбинирате в образа ви червения и белия оттенък. Най-добрият „приятел” на огнените нюанси е вечната класика в лицето на черния цвят.


Дървото на живота

Зимата 2014-2015 актуални като цяло ще са природните оттенъци и затова те ще се ползват с особена популярност. Ето защо смело можете да вземете за основа на вашия гардероб всички кафяви нюанси и да ги комбинирате с другите ви дрехи в гардероба. Ако искате обаче да бъдете ултрамодерни, тогава добавете към зимния ви look тъмнокафяв цвят и ще сте на ръба на модната вълна, както и ще се отличите със съвършения си моден почерк. Дизайнерите предлагат да носите този цвят в съчетание със светлите, а също така със зелените, жълтите и черните цветове.



Това обаче далеч не значи, че само тези цветове обхващат новите модни тенденции. Освен тях на модните подиуми се срещат и други оттенъци, които лесно могат да се комбинират с вашите любими зимни тоалети и да раздвижат ефектно вашия образ. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects