Погледът на популярните дизайнери към зимната мода на 2014-2015

За тази част от нежния пол, която все още не е попълнила своя зимен гардероб и продължава да търси оригинални и стилни решения, предлагаме решенията на някои водещи дизайнери за модата през тази зима.
В колекциите на модна къща Прада доминират специфични тенденции, изразени в драматични нюанси, богат декор и в размиването на границата между дамския и мъжкия силует. Нежното и изтънчено женско тяло е скрито под безформени и тъмни тоалети, под прави и грубовати форми на палтото, които могат да се смекчат с тънки и ярки вратовръзки или с полупрозрачни копринени поли. В светлината на прожекторите са груби палта от овча кожа, както и модели в червени и лилави тонове, фокусирани само върху смелите и уверени дами.
Луксозните и оригинални палта, шуби и сака с норвежки корени, които предлага Емилио Пучи, както и пончото със скандинавски мотиви, точно отговарят на съвременната мода. Вниманието на модната къща е насочено към топли пуловери и блузи с етнически и геометрични принтове, допълнени с дълбоко V- образно деколте и широки ръкави. Осезаемо присъстват и невероятни костюми от кадифе и шифон в приятни разцветки.
Зимната колекция на Виктория Бекъм поразява със своята изтънченост и грация. Женствени палта, плисирани поли, стеснени панталони, кръгли ръкави и цветя от шифон са водещите предложения за зимната мода на 2014-2015, утвърдени от много критици.
Стил и елегантност са в основата на модната колекция на добре познатата марка Армани,която ще зарадва всички почитателки на класическия и бизнес стила. Костюми с вталени сака и стеснени панталони, сдържани блузи и класически жакети, строги рокли, допълнени с асиметрични елементи и плисирани поли, са новините за тази зима. Всички модели са допълнени със стилни аксесоари – обувки, чанти, часовници, накити, елегантни и сдържани, в цветове на сиво, мокър асфалт, светло зелено, маслини, сребро.
Разглеждайки колекциите на модните къщи, винаги е трудно еднозначно да се определи какво ще е водещо в зимната мода. И сред невъобразимото разнообразие от модели и дизайн, основната тенденция, която мигрира от сезон в сезон, е чувството за мярка и стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects