Правилно ли носите обувките на ток?

Високите токчета придават особена увереност и женственост на всяка една жена, но от друга страна могат да нанесат доста големи вреди на здравето ви, ако не умеете правилно да ги избирате и да ги носите. Запознавайки се с основните правила, вие ще забравите завинаги за болката от носенето на високите токчета, както и ще се погрижите за вашето здраве.


Избирайте правилния размер

Купувайки обувки, които не са подбрани добре откъм размера им, вие рискувате много и играете на руска рулетка с вашето здраве. Ако сте си купили нов чифт красиви обувки, които обаче са ви леко широки в предната част, тогава крака ви ще се спуска напред и така много скоро ще усетите дискомфорт и дори болка. Ако постоянно носите обувки, които не са правилен размер, тогава скоро този здравословен проблем може да стане хроничен. Задължително се разходете в магазина и опитайте дали избрания модел ви е удобен и комфортен. Другото важно правило е да разтъпчете новата ви придобивка, а не веднага да се юрнете да ги обувате навън.


Ако не сте свикнали да носите високи обувки, тогава ви съветваме да заложите на моделите с дебел ток. Те са по-удобни, а и са идеален вариант за вашето ежедневие, когато ви се налага да прекарвате цял ден на крака. Друг вариант е да изберете моделите с платформа, които са особено актуален тренд тази зима, така че с тях едновременно ще се чувствате удобно и заедно с това ще сте в тон с последните модни тенденции.

Всяка жена трябва поне веднъж да се качи на токчета и да погледне света отвисоко, защото само така ще разберете дали те са за вас или все пак ви е по-комфортно да носите ниски фасони. Съществуват обаче дни и различни мероприятия, когато е просто задължително да обуете вашите любими обувки на ток, като например сватба, бал, официални събития и така нататък. За всяка жена оптималната височина на токчета на обувките е различна, така че преди за изберете даден модел, добре се уверете в това, че той ви е удобен. Всяка една съвременна и модерна дама трябва да има поне един чифт обувки на ток в колекцията си и вие не сте изключение от това правило.



Ето защо ви съветваме да купите първите си 1-2 чифта в офлайн магазин, за да можете да ги мерите и да разберете кой фасон е идеален за вас – с ток, с платформа и така нататък. Не можете да отречете, че всяка една жена на ток изглежда особено женствено и нежно. Красотата е страст и сила, а заедно с удобните високи обувки, вие ще се чувствате не само комфортно, но и заедно с това ще сте модерна, стилна и ефектна жена. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects