Обновете зимния си гардероб с нови дрехи в пастелни оттенъци

Вече отдавна сте свикнали, че пастелните нюанси са чести гости в пролетния гардероб, но въпреки това те не се срещат често в зимни модни колекции. Този сезон обаче това правило е нарушено и водещите дизайнери са решили да предложат на вниманието ви едни съвсем нови и различни комбинации на дрехите, които са изпълнени в пастелни оттенъци. Тази зима именно тези цветове са на пика на популярността и това не може да не ви радва.


Голяма част от жените смятат, че пастелните тонове имат лек сладникав моден привкус, други пък не знаят как правилно да съчетават този цвят с другите им дрехи в гардероба, а трети пък са на мнение, че тези вещи не са подходящи за зимата и не са практични. Това са все въпроси, които могат да останат без отговор, но не и с нас, защото сме решили да ви дадем ценни съвети и да ви насочим към златните правила и как правилно да комбинирате тези облекла в колекцията ви от топ зимни придобивки. Именно тук се появява обаче и главния въпрос, а именно как да използвате този тренд във ваша полза точно сега, когато дизайнерите ни го предлагат?

  

За тези от вас, които смятат че пастелните цветове не са за тяхната възраст, тъй като тези дрехи изглеждат прекалено лекомислено и несериозно, ние имаме няколко съвета. Не забравяйте, че с помощта на меките нюанси вие можете да създадете доста женствен образ, който е идеален например за вашето работно място. Избирайте класическите оттенъци в този случай, като например бежовите, сивите, сините, както и по-наситените пастелни нюанси.

Цветен микс

Главното предимство на пастелните цветове е в това, че всички те превъзходно се съчетават помежду си. Практически всичките комбинации ще изглеждат не само хармонично, но и много красиво. Това е идеален вариант за всички съвременни жени, които все още не са измислили как да съчетаят в един тоалет две дрехи, които са изпълнени в тези нюанси. Заедно с това, те идеално се съчетават с вечната класика, а именно черните и бели цветове, както и със сивите и кафявите. Тази комбинация е идеална за всички дами, които все още не са готов изцяло да се отдадат на тази цветна магия и да се потопят в този истински микс от пастелни оттенъци. Ако пък сте смела и решителна жена, обичаща модните експерименти, тогава смело можете да адаптирате тези ултрамодерни нюанси във вашата ежедневна и официална визия и да се получи един уникален зимен look.

 


Дизайнерите са се погрижили за това зимния гардероб на дамите да е наситен в пастелни цветове и това е само във ваша полза, защото с малко повече умения от ваша страна, вие ще можете да скриете в малките ви недостатъци на фигурата и да ги превърнете в достойнства на силуета. Зимата е в разгара си, така че задължително се погрижете да обновите гардероба си поне с една вещ в този ултрамодерен нюанс!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects