Как да бъдете красиви, ако нямате, нито излишни финанси, нито време?

Колкото банално и дори изтъркано да звучи, но всяка една жена иска да е красива и очарователна. В това няма нищо странно, защотото този стремеж за естетическо съвършенство е генетично заложено във всяка една дама, затова днес ще ви научим на сакралното учение как да сте красиви, ако нямате излишни финанси или пък време.


Бляскавите списания учат жените как да се грижат за себе си, спазвайки определени модни стандарти всеки сезон. Те обаче понякога са доста строги и от тези правила следва, че всяка една жена трябва да харчи не по-малко от час, за да се гримира, да посещава известните салони за красота, да се облича само в бутиковите магазини и да се парфюмира само с ароматите на най-известните световни брандове… Но от къде да вземете толкова пари и време? Ето няколко простички съвета, които гарантирано ще ви помогнат да изглеждате ослепително, като няма да се налага да харчите луди пари за козметичните процедури или да отделяте по два часа на ден, за да изглеждате съвършено.


И така, обличайте се само с дрехите, които ви отиват, а не се гонете сляпо за последните модни тенденции. Все пак не е сигурно, че една бутикова рокля ще ви седи по-добре, отколкото някаква дрешка от пазара. Между другото, хубаво е да вмъкнем и това, че така например жените с по-пищни форми доста трудно ще си намерят красиви облекла в марковите магазини, докато в обновените тази задача е наистина лесна. Освен всичко това, днес 60% от магазините продават реплики, но ги представят за оригинални стоки. Има обаче един лесен трик да проверите това дали дрехата е fake или е оригинал, а именно използвайки съвременните програми скенер на баркод за мобилни телефони. Така лесно ще можете да разберете, ако се опитват да ви продадат менте за оригинална стока. Най-добре е въобще да не рискувате, имайки предвид факта, че и магазините от среден клас могат да ви предложат огромен избор от всякакви модели дамски дрехи и то на значително по-демократични цени. Мож би дори не сте се замисляли, че купувайки истински маркови вещи, вие реално плащате поне 50% от сумата за самото име на бранда. Ако обаче заложите на облеклото, което можете да си купите в магазините, предлагащи просто качествени и стилни тоалети, тогава ще спестите значителна сума от семейния ви бюджет.


Преминавайки нататък, няма как да не споменем и това, че много от жените сами се грижат за красотата си, но въпреки това могат да се похвалят с много по-красива коса и здрава кожа в сравнение с дамите, които се поддържат само в скъпите салони. Освен всичко това, ако се налага през ден да ходите на тези места, тогава ще харчите и доста време само за път, а все пак всеки знае, че времето е пари. Тогава защо да не спестите доста добра сума и да се погрижите сами за своята красота, използвайки старите бабини рецепти, които имат дори по-добър резултат от скъпоструващите процедури? Разбира се, че това е реторичен въпрос, затова нашият съвет е да опитате тази тактика и ще видите, че вече дори няма да искате да посещавате скъпите салони за красота.


В резултат на всичките тези малки трикове, вие ще можете винаги да изглеждате очарователна и поддържана жена. И разбира се, красива принцеса!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects