Модни тенденции при роклите есен-зима 2014-2015

Въпреки че зимните модни колекции ни предлагат всевъзможни и безумно различни възможности за уютни и топли дрехи, роклите не слизат от модните подиуми всеки един сезон. Но какви ще са последните модни тенденции този сезон при тези дрехи и на какви модели следва да наблягаме тази зима?


Guess by Marciano – съблазнително и очарователно

Ако търсите истински великолепен разкош, тогава тези вечернирокли са точно това, което трябва да добавите към колекцията си от официални тоалети. Летящите шифонови дрехи с дължина до пода са нещо наистина необикновено и дори божествено, защото дизайна им е неповторим и безумно очарователен. Цветовете на моделите също не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като са особено наситени, превръщайки ви в модна принцеса на всяко официално мероприятие.


Модерни рокли есен-зима 2014-2015 - Desigual – бъди модерна всеки ден

Бразилският модел Adriana Lima е известна като един от ангелите на бранда Victoria’s Secret. Тази зима тя се превръща и в моден посланик на марката Desigual, предлагащи ни уникално ефектни и ексцентрични откъм принта си фасони. Именно мотивите на тези дрехи ги правят толкова божествени и изискани, тъй като сами по себе си модела им не е нещо особено. Те са прекрасен избор за всяко парти или купон, както и за романтична среща с любимия ви човек.


Нов поглед върху класиката при вечерните рокли заедно с марката River Island – семпло и пикантно

Английският бранд винаги е успявал да сътвори истински моден фурор със своите модни колекции. Новата линия на марката може да се интерпретира като бохемски шик, като дори малката черна рокля има наистина неповторим и едновременно с това лаконичен дизайн. Точно това почти божествено съчетание между на пръв поглед несъчетаемите вещи е рецептата за успех на бранда вече не една година. Добавете нежно колие към роклите от River Island и ще се превърнете в истинска принцеса на модата.


Модни рокли есен-зима 2014-2015 - Dolce & Gabbana - фаталната жена

Марката Dolce & Gabbana е синоним за ефектен дизайн и отлично качетсво на всяка една тяхна дреха, която можем да видим в колекциите на бранда. Тази зимна колекция обаче е нещо напълно различно и нетипично дори за марката, защото представлява едни неповторими рокли, които все едно са олицетворение за фаталната жена на 21 век. Класика и страст, сексуалност и простота – това е фасон, който никога няма да излезе от мода. Именно на тази комбинация залага Dolce & Gabbana този сезон, интерпретирайки всичко това по свой собствен уникален начин.


Сред другите модни рокли ще са тези в диско стил или с френски шик, като разбира се с тези модни фасони ние далеч не изчерпваме новите модни тенденции на есен-зима 2014-2015 година. Каквото обаче и да си говорим, едва ли някой ще се осмели да оспори факта, че днес роклите са се превърнали в символ на женската сексуалност и елегантност!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects