Пластична хирургия – за и против

Жените във всички времена са се стремили към вечната красота, превръщайки дори това свое желание във фикс идея. Интересен е факта, че критериите за естетическа красота доста са се различавали през епохите, преминавайки от една  физична величина в друга. В древновековието се е смятало, че именно пълните жени са можели да се нарекат истински красиви и привлекателни, а древните художници дори са ги рисували на платната си, показвайки на света едно друго измерение за естетика в техните очи. В действителност обаче не е известен факта или по-точно, каква е причината влияеща пряко на това изменение в мисленето, както и кога ще настъпи следващата промяна.


В 21 век модните списания бързо успяха да издигнат в култ слабите и дори изтощени тела, което въпреки това се смята за доста странно явление от множество хора. Ако дори се вгледате в лицата и телата на манекенките, които днес дефилират по световните подиуми, то едва ли много от вас ще могат да ги нарекат красиви. Може би по-скоро тази измислена величина за красотата днес е полезна на голям брой от хора, като в това число са хирурзите и големите компании, стремящи се всеки ден да ни продадат най-различни продукти, помагащи бързо да отслабнем и да се сдобием с фигура като на истинска манекенка. Но струва ли си всичко това мъчение и с такава цена? Човек е красив сам по себе си, защото всички ние един ден остаряваме, оставяйки след  себе си единствено следата на нашите действие, а не това колко и какви сме били откъм външността ни.


Днес пластичната хирургия заема челно място по приходи, като именно повишеното търсене на този вид  услуги така да се каже, породи и тенденцията да се увеличават псевдо докторите, правещи според рекламите им в интернет пространството истински чудеса с всяка жена, превръщайки я лесно и с едни „разрез” в модна икона на всички времена. Ние лично не смятаме, че си заслужава да подлагате своето тяло на подобни експерименти и в буквален смисъл на думата, превръщайки се в опитна мишка. Замислете се сами, дори и най-опитните хирурзи могат да направят една лека грешка при самата операция, която да ви струва не просто красотата, но дори и живота. Подобни примери в световен мащаб не са просто много,а хиляди. Дори и световните звезди не са защитени от такъв род плачевни резултати, затова помислете сами, колко може да се увеличи възможността от грешка, така че в това няма никакъв смисъл.


Помнете, че сте по-красиви, отколкото предполагате и по-обичани, отколкото може да си представите. Живейте се с този принцип, а не с мечтата, че една операция, било тя дори и успешна, може да промени живота ви. Само вие можете да моделирате съдбата си и какво искате да ви се случи, а не външността ви!



Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects