Десет грешки, които могат да убият стилния имидж

1.Неправилна комбинация от цветове. Желателно е в тоалета да се съчетават топли и студени нюанси. Дизайнерите препоръчват да се изберат един или два цвята за основа на дрехите и един или два за аксесоарите. Студени цветове са сиво, синьо, ледено жълто, наситено зелено,лазурно, розово, виолетово. Топли са жълто, червено, оранжево и техните нюанси, коралово, жълто -зелено, тюркоазено. Черно и бяло се комбинират с всякакви цветове, а пастелните тонове чудесно се допълват един друг. При подбора на цветове за дрехите, трябва да се отчита и това, как те ни стоят. Например, любителките на бялото трябва да отчитат особеностите на фигурата си, защото този цвят визуално разширява обема.
2.Често срещана грешка е носенето на дрехи с по-малък размер. Ефектът няма да коментираме, защото е ясен – при всички случаи е обратен.
3.Много или неправилно избран грим според определената ситуация, убива всичката красота на излъчването. Представете си вечерен грим в офиса или в спортната зала.
4.Несъответствие между цвета на обувките и чорапогащите. Представете си комбинацията от лилави чорапогащи и високи лачени обувки. Най-оптималния вариант са чорапогащи в телесен цвят. Печеливш вариант са и черните чорапогащи, защото правят краката по-слаби.
5.Обувките трябва да са добре поддържани. За ежедневието трябва да се избират обувки от естествени материали и с качествена изработка.
6.Лошият маникюр е бич за каноните на стила. Затова пилата за нокти винаги трябва да е под ръка. Бизнес дамите трябва да се придържат към лакове с неутрални или приглушени нюанси, а металните и неонови блясъци да се оставят за партита или за вечерта.
7.В никакъв случай не трябва да съществува и намек, камо ли да се вижда по някакъв начин бельото. То трябва да бъде в точно и внимателно подбран размер.
8.Дезодорантите, които оставят следи по дрехите и тялото трябва да се избягват. Разбира се, петната могат да се почистят, но това е много досадно и винаги има вероятност да не ги забележим.
9.Презрамките на сутиена не бива да надничат изпод дрехите. Той трябва да ляга идеално върху тялото. А, ако се цели да се повдигнат гърдите, може да се вземе с размер по-малък.
10.Цветът на косата може да направи невероятни неща – да придаде младост и свежест на лицето, да подчертае красотата му. Посветлелите корени напълно ще променят този ефект и ще убият впечатлението от добрия стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects