Как трябва да изглежда идеалната делова чанта?

Изборът на деловата чанта може да не е толкова лесна задача. Днес обаче сме решили да ви дадем няколко ценни съвета, за да сте наясно с критериите, на които трябва да отговаря този аксесоари. Обикновената платнена чанта в този случай е напълно неподходяща, имайки предвид това, че при деловия дрескод съществуват свои правила и е важно да се съобразявате с тях, ако искате да направите добро впечатление.


Един отличен избор са аксесоарите от кожа, с които е трудно да сгрешите, тъй като те ще се впишат идеално към образа на деловата жена и ще придадат на визията ви повече строгост и официалност. Подобни модели можете да намерите в новата колекция на бранда Palio. Сред достойнствата на техните дизайни е това, че те се предлагат не само с къса дръжка, но и с дълга, което е особено удобно, ако носите със себе си повече неща, тъй като така чантата няма да ви тежи.

Как выглядит идеальная деловая сумка?

Съветвам ви да залагате на моделите в неангажиращи нюанси, като например прасковени, карамелени, кафяви, тъмни сини. Те са идеален избор за делова чанта,тъй като лесно ще се впишат във вашия образ и ще го допълнят по един изискан и женствен начин. Оттенъкът, който никога не би провокирал излишни въпроси е вечната класика в лицето на черния цвят. Идеален вариант е и качествената изкуствена кожа. Когато говорим за офисен look, вие можете изцяло да се доверите на английския вкус. Брандът Fiorelli предлага практични и стилни аксесоари. В подобни модели вие лесно ще поместите всичките ви необходими неща, а и ще изглеждат много стилно.

Как выглядит идеальная деловая сумка?

Никой още не е забранявал да се подчертава женствеността в джунглите на офисната атмосфера. Можете да направите това лесно с една красива чанта от лакирана кожа. Моделите, които са изработени от змийска кожа са страхотен вариант. Изделията на Modalu съчетават в себе си красотата и изтънчеността на съвременната делова жена, затова смело можете да добавите този фасон във вашата зимна колекция от стилни дамски аксесоари.

Как выглядит идеальная деловая сумка?

Помнете това, че деловата чанта трябва да бъде изпълнена в строг и минималистичен дизайн. Това важи и за декорацията, както и за цвета, затова ако можете да си позволите скъпите лаконични модели на едни от най-добрите световни дизайнери, дори не се замисляйте, а веднага ги добавете към колекцията ви. Отличен избор са фасоните на марката Tomassini, които съчетават в себе си изтънчената класа и изисканост в едно. Подобна чанта ще радва всеки ден притежателката си и ще показва на околните, че вие държите на това да се отличите с изискания си вкус.

Как выглядит идеальная деловая сумка?


В случаите, когато трябва да ретуширате малко деловата атмосфера, тогава смело можете да си позволите моделите, които са изпълнени в минималистични оттенъци. Подобни фасони ще откриете в зимната колекция на Divas, които ще подчертаят безупречността на вашия съвършен моден вкус. 

Как выглядит идеальная деловая сумка?

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects