Дънки със завишена талия – новите модни тенденции есен-зима

Облеклото от деним и до ден днешен си остава на пика на популярността всеки един сезон.Тази есен особено актуални ще са дънките със завишен талия и ако до преди години те бяха основно част от вечерния гардероб, то днес те заемат почетно място дори в ежедневието на съвременната жена.


Марките Ralph Lauren, Richard Nicoll и дори Georgio Armani представиха на модния съд на почитателите на красотата своите модни колекции, в които бяха включени именно модерните тази зима дънкис висока талия. В тях нагледно бе показано, по какъв начин те могат умело да се впишат в офисния дрескод. В интерес на истината този фасон не може да се каже, че е нов, но за сметка на това дизайнерите тази зима ни предложиха едно ново съчетание, което е подходящо именно за работната делова атмосфера. Разбира се, че това съвсем не ви ограничава откъм модни експерименти, затова креативността в модата винаги се е приветствала. Отличен вариант за тоалет, който можете да съставите за ежедневието ви е тандема между дънки или панталон със завишена талия и риза с флорални мотиви, които също така са особено актуални този сезон. Разбира се, че с това възможностите ви не свършват. Друг добър пример е съчетанието между дънките скини с висока талия и широките пуловери с интересен принт. Който и от двата варианта да изберете, задължително добавете и един нежен аксесоар, с който да завършите вашия look.


Дънките с висока талия бяха модерни в края на миналия век, но днес те отново с пълна сила се връщат на модните подиуми. В това няма нищо странно или неочаквано, защото може би и самите вие сте забелязали, че модата преминава през своя цикличен кръговрат и винаги нещата от времето на нашите родители се връщат отново на сцената, макар че те се подлагат преди това на някои промени от страна на дизайнерите и водещите брандове в световен мащаб. Без значение обаче на кой стил залагате, вие трябва да имате поне един чифт дънки с висока талия, който умело да съчетавате с другите си дрехи. Имайте предвид и това, че този фасон има едно значително предимство и това е факта, че с тяхна помощ лесно можете да коригирате вашите недостатъци на фигурата, а също така и просто да издължите силуета си. Това е в голяма помощ на жените, които са недоволно от нещо в себе си и искат визуално да се справят с този минус, а с дънките с висока талия тази корекция е изключително лесна.

Всяка жена иска да бъде модерна, стилна и красива, а съвременните модни тенденции ви позволяват да изпъкнете в тълпата и да очаровате всеки един мъж с вашия съвършен моден почерк и женственост. Възползвайте се от това и бъдете винаги стилна и ефектна с красивите дънки с висока талия.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects