Модни тенденции при прическите есен-зима 2014-2015

И този сезон, последните модни тенденции при прическите ви подаряват страхотната възможност да експериментирате и да опитвате нови и нови стилове, разкривайки вашата красота и очарование. Един от главните трендове тази зима ще са прическите с интересна подстрижка, а именно в горната част са къси, докато долната коса е значително по-дълга. Те подхождат, както на жените с права коса, така и с чуплива, като освен това ще добавят допълнителен естествен обем в корените, поради формата си.


Небрежен стил

Например, това може да е прическа, при която горната част на косата е оформена като класическо каре, а долната се спуска свободно до раменете или дори стига до средата на гърба. Друг вариант за този небрежен тренд е, когато горната част на косата е подстригана много късо, а долният пласт коса се спуска феерично малко под раменете. Подобни модни тенденции са били актуални през 70-те и началото на 80-те години, но днес те отново се връщат на мода в целия си блясък и красота.

Асиметрия

Може би сте забелязали, че това е едно от водещите модни направления при дрехите тази зима, но то далеч не свърша само с креативността на дизайнерите при тоалетите. При актуалните прически този сезон, тази тенденция е не по-малко модерна, така че смело можете да експериментирате и вие с подобни подстрижки. Един доста интересен вариант е, когато едната страна на косата е къса, а другата – дълга. Тя ще отива на жените с квадратно или овално лице, тъй като по този начин ще се издължава визуално овала, като също така можете да добавите и един страничен бретон, който и тази зима ще е актуален. Друг вариант, който вече два сезона властва в света на модата е, когато от едната страна косата е обръсната, а от другата – не. Това е прическа, която подхожда на по-смелите дами, които не се боят от експерименти с визията си, така че не бързайте да се подстригвате така, ако ви е страх много, че тази фризура няма да ви отива. В този случай ви съветваме да заложите по-скоро на първия вариант.


Еднаква дължина

Този класически вариант е модерен и тази зима, но това важи в случая, че косата ви е здрава и плътна, тъй като ако е тънка - тази прическа няма да изглежда много добре. Ако и вие имате този проблем, тогава можете да заложите на тази фризура, но с един нюанс, а именно вместо класически среден път, да си направите страничен. Така ще предадете обем на прическата ви и ще сте модерни.


Разбира се, че тези варианти далеч не изчерпват вариациите за различни фризура, които ще са актуални тази есен-зима. Те обаче са на челни позиции според стилистите, така че горещо ви препоръчваме да опитате поне една от тези прически и да се превърнете в модна звезда като от кориците на модните списания!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects