Полата молив – строг дрескод или ярък стил

Днес много жени са затруднени в избора на дрехи за офиса, защото от една страна искат да са в крак с модата, а от друга, строгият стил унищожава всяка мечта за светли дрехи. Следователно, трябва да се намери златната среда, където могат да се изпълнят изискванията за дрескод и същевременно да се задоволи творческата фантазия и да се изяви собствения ярък стил.

Полата молив в продължение на десетки години си остава едно от най-популярните офис облекла. Без нея не минава практически нито едно модно шоу, защото дизайнерските дрехи не са предназначени само за официални случаи, както погрешно мнозина мислят. Това са напълно достъпни предложения за стил, за визия, за комбинации – в случая, за този модел пола.
И така: С какво да носим полата молив?
Ето няколко модни идеи.

Първи вариант – с блейзър. Този универсален тоалет е подходящ за топлите дни, а зимата се допълва със стилно палто. Ако блейзърът е леко втален, то образът ще бъде още по-елегантен.

Друг вариант е  с поло, което с право се счита като универсална дреха, която с лекота може да се комбинира с всички елементи от гардероба ни. Ако се съчетаят пола молив и поло, и се добави метално колие, със сигурност всички в офиса ще бъдат впечатлени от заявения стил.
Особено модна днес е комбинацията от пола молив и риза с набор – идеален вариант за офиса и за тържествени случаи.

Малко по-труден е изборът на връхни дрехи за полата полив. Приема се, че най-подходящият вариант е палтото. Разбира се, може да се избере и по-късо палто или да се сложи яке, кожено, с косъм или друго, но тук всеки вариант трябва да се обмисли индивидуално, защото не всеки модел е подходящ.

Относно обувките – определено класическите модели, но без камъни и излишни декорации, и високите ботуши са правилният избор, съветват стилистите. Така с лекота ще се завърши не само задължителния дрескод, но и ще се заяви усета за собствен ярък стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects