Сутрин след безсънна нощ или как да изглеждаме привлекателно

Безсънната нощ може и да е много забавно приключение, ако това е новогодишно парти или друг купон с приятели. Но какво да правите, ако на следващият ден сте на работа и не можете да си позволите да спите до обед, за да възстановите силите си?


Независимо от това къде и как сте поровели поредната си безсънна нощ, вие трябва да изглеждате съвършено дори и на сутринта, а това не е неосъществима мечта, а съвсем реална цел. Едва ли има жена,която да харесва сутрешното си отражение, след като през нощта се е веселила до късните часове или пък е работила над важен проект за работата. Очите най-често са силно зачервени, а кожата около тях – подпухнала или казано с други думи, това е най-лесната и бърза рецепта за това, по какъв начин да станете непривлекателна. Овен всичко това, жените често се жалват, че на следващата сутрин кожата им не е просто бледа, а има сив оттенък. Всичко това са просто последиците от това, че тялото ви и организма не са получили дневната си дажба сън, тоест не сте могли просто да се наспите. Това обаче не означава, че трябва да спрете да излизате вечер и да си лягате в девет всеки ден, а просто е време да се научите как да се преборите с тези външни проявления върху кожата на лицето ви. Професионалните съвети на водещите козметолози ще ви помогнат лесно да се справите с този проблем и да изглеждате приказно, дори ако цяла нощ сте се вихрили в ритъма на танца.


Започнете деня с усмивка

Дори и да се чувствате уморени, започнете деня си с една лека тренировка и разгрява. Това ще ви вдъхне много сили и енергия, а и също така ще тонизирате целия ви организъм. Доказано е научно дори, че подобно събужда всеки ден влияе на тялото ви като енергийната напитка или кафето, но с разликата че то е не само безопасно, но и много полезно. Ако все пак, дори и след вашите тренировки сутрин се чувствате още уморени, тогава можете да си приготвите вкусен зелен чай, който да ви събуди окончателно и да ви помогне също така да се справите с кръговете под очите и подпухналостта.


Събудете се с криотерапия

Неминуеми последствия след безсънната нощ са оттоците под очите, които могат да ви накара да се чувствате зле още от сутринта. Това обаче не бива да става така, тъй като има един лесен начин бързо да се справите с този проблем и това е така наречената криотерапия. Не се безпокойте, защото това не е поредната скъпа процедура в козметичните салони, а много полезно и приятно домашна средство. За целта вземете просто две кубчета лед, които след това сложете за 4-5 минути на очите ви. Подобна процедура ще премахне лесно оттоците и кожата ви ще изглежда дори по-свежа отпреди.

Вълшебството на грима

За целта можете да използвате озаряващи перли за лице или пък хайлайтър. Вторият козметичен продукт в този случай ще е по-подходящ, но не збаравяйте това, че той се нанася само на зоната над скулите, под веждите, в ъгълчетата на очите и над горната устна. Така ще се създаде сияен ефект на кожата, което съответно ще я направи по-красива и свежа.


В заключение на темата ни днес, ще добавим че не бива да прекалявате с безсънните нощи, но ако все пак сте решили да се забавлявате до късните часове на нощта, тогава тези малки хитрини и съвети ще ви помогнат да изглеждате безупречно и очарователно на следващия ден!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects