Какво представлява fish пилинга?

На какви ли не процедури само не се подлагат в днешно време жените, за да съхранят своята красота и младост. Често дори те не са толкова безопасни и могат да предизвикат алергия, а дори и да не говорим за price листата на скъпите салони. Една безспорно удивителна процедура това е fish пилинга, която набира все повече популярност. Ако все още не сте чували за нея, тогава е време да ви запознаем с това и да ви разясним, какви са нейните предимства.


Какво представлява пилинга с помощта на малките рибки?

Ако сте ходили тази година на море по нашето Черноморие, тогава сигурно сте забелязали, че там тази процедура е особено популярна. За нашата държава тя е по-скоро иновация, макар че в другите страни, тя се ползва от доста години. Този пилинг ще ви помогне да направите вашата кожа гладка и нежна, а именно с помощта на рибките гарра руфа, които премахват болната кожа(екзема).В отличие от химическите вещества, рибките не са способни да засегнат живите клетки, което автоматично значи, че процедурата не е само безопасна, но и безболезнена. Няма как да пренебрегнем и факта, че усещането от тази процедура е много приятно, тъй като fish пилинга наподобява масажа. Това означава, че пред вас е идеалната козметична процедура, която ще ви подари красота и вътрешна хармония. Освен всичко това, цените са наистина достъпни, което означава че всеки може да си позволи този приятен и полезен за вашето здраве масаж.


Как протича самия сеанс на fish пилинга?

Пилингът с помощта на гарра руфа е уникална процедура. Нейната същност е следната, а именно човек слага краката си в аквариум, където температурата на водата е около 32 градуса. И именно тук започва най-интересното. Малките рибки започват да премахват мъртвия слой на кожата, който е омекнал под действието на топлата вода. Може би се страхувате, че това ще боли? Ако е така, тогава ви уверяваме, че тази процедура не само, че не е болезнена, но и също така е много приятна. Освен това, тя ще направи кожата ви мека и гладка, активирайки също така кръвоснабдяване на клетките.



Продължителността на тази масаж от рибките е около 20-30 минути, а и освен това можете да го правите дори и всеки ден, ако желаете, тъй като процедурата е много полезна. Ако целта вие по-скоро лечебна, а не козметическа, тогава ви препоръчваме да я правите веднъж на седмица за около 2-3 месеца. Няма нужда да се подготвяте към самата процедура, защото единственото необходимо от вас е да дойдете в салона за красота и да си се насладите на тази приятна процедура. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects