Как да съставите вашия базов гардероб, спазвайки последните модни тенденции?

Ако искате да изглеждате всеки ден приказно и стилно, но нямате много пари, за да обновявате вашата колекция от женствени дрехи всеки ден, тогава ние имаме решение за вас. Съставяйки базовия ви гардероб вие  винаги ще изглеждате като истинска принцеса – елегантна, шикозна и безумно очарователна дама.


И така, как точно да се случи това и да съставите вашия базов гардероб? Именно това е и въпроса, който се питат повечето жени, затова нека да не губим повече време и да започваме със съветите. Първата грешка на много от жени са необмислените и спонтанни покупки. Така в един момент вие можете и да имате много дрехи, но те да немогат красиво и хармонично да се съчетаят в един тоалет. Именно от тук идва и вечната класика, която всеки мъж е чувал поне 100 пъти в живота си от жената до него или с други думи фразата „Нямам, какво да облека”. Сигурно и самите вие сте попадали неведнъж в тази ситуация, замисляйки се как е възможно гардероба ви да се пука по шефовете, а вие наистина да нямате дрехи, които да са елегантни и стилни всеки сезон. Дойде време да се запознаем с главните два принципа, въз основа на които вие лесно ще можете да съставите вашия базов и универсален гардероб за всеки случай от живота, започвайки от романтична среща с любимия ви човек и стигайки до среща с приятелки на кафе.

  1. Базовите вещи задължително трябва да имат класическа и минималистична кройка, тоест без излишни детайли и ярки принтове. Все пак именно заради това си отличие те се наричат така, тоест най-просто казано това са онези дрехи, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви. Това обаче не означава, че класическите дрехи обезателно трябва да са скучни и безлични, а напротив. Основното им предимство е именно лаконичността, която им позволява дълго време да остават на мода, което е само във ваша полза. Не збаравяйте да разнообразявате всеки един ваш тоалет с интересни и женствени аксесоари, завършвайки вашия образ елегантно и стилно.
  2. Запомнете, че всички базови дрехи трябва да се отличават не само с лаконичната си кройка, но и с отличното им качество. Те трябва да са направени само от най-добрите материи и да имат безупречна кройка – без стърчащи конци, неравни шевове или други подобни неща. Това обаче важи и за всяка една дреха в гардероба ви, защото никога не бива да правите компромис с отличното качетсво на вашите облекла.

Бъдете стилни и красиви всеки ден, а с нашите лесни съвети тази задача ще се превърне в детска като детска игра. Всяка една жена винаги трябва да се облича женствено и с лека нотка на сексуалност, а това няма да ви е никак трудно, ако обновите гардероба си и добавите към него основните базови дрехи. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects