Новите модни тенденции при обувките есен-зима 2014-2015

Дизайнерите съветват, че една жена е по-добре да е облечена в семпъл тоалет и разкошни обувки, отколкото обратното. В първия случай вие ще изглеждате като стилна жена, докато във втория – ефекта ще е точно обратния.

Лаконични фасони

Едни от главните модни тенденции тази зима са високите обувки на ток. Те не просто са безумно красиви, но едновременно с това увеличават ръста и правят фигурата стройна. За съжаление обаче, ако не сте ходили на много високи токчета, тогава не ви съветваме веднага да обувате такива фасони, тъй като рискът да изглеждате смешно е наистина огромен, а и дори да паднете. По-добре в началото си купете дизайн, който е по-нисък, а след това преминете на наистина високите обувки. Все пак не просто така е казано, че красота изисква жертви, така че дерзайте момичета и бъдете винаги на красиви и стилни. Отличен пример за тази модна тенденция е дизайна на световната марка Gucci. При него няма нищо излишно – само изискан шоколадов цвят,кожа от най-високо качество и акцента, който в случая е на платформата. Именно такива модели са най-удобни, тъй като те не са с тънък ток, а и поради наличието на скрита платформа в предната част.


Комбинирани обувки

Това е следващият моден тренд, който набира все по-голяма популярност в цял свят. Все пак появата на това модно течение не може да се нарече новост, тъй като подобен тренд сега се забелязва и при дрехите, където например е много актуално да се съчетават различните стилове или материи. При обувките това може да е комбинацията между гладка кожа и крокодилска, велур и лак, както и ред други по-смели съчетания. Моделът, който е показан по-долу е огледално отражение на женствеността и красотата на този нов моден тренд.


Разнообразие от фасони

Както вече споменахме, главната модна позиция този сезон се пада на моделите с висок ток. Същото важи и за ботфортите, които тази зима са особено популярни. Тези ботуши са едни от най-сексуалните, които света е виждал някога и именно затова те дълго време вече не излизат от мода, а дори се ползват на още по-голяма популярност. Ето че и днес те отново е завръщат с пълна сила на модната сцена и в едни от най-големите бутици в света. Страхотен пример за красотата на този фасон са показаните по-долу ботуши, които са изпълнени в приятна бежова гама.


И този сезон, допълнителните детайли също са важна част от моделите, като това могат да са както шиповете, така и циповете, както и много други различни декоративни елементи, които придават особен стил на всеки фасон.


А вие харесахте ли си вече зимни обувки, които да добавите към колекцията ви? Надяваме сме да сме ви помогнали и вече да ви е по-лесно да направите избора си, залагайки не просто на красиви, но и на стилните ботуши!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects