Какво ви пречи да се почувствате красиви и желани?

Безспорно някои жени като чели са спечелили от тото с техните природни данни, но това не значи че има дами, които да не са красиви и очарователни. Всяка една стилна лейди може да бъде желана, дори когато няма и капка грим на лицето си, тъй като това е по-скоро вътрешно усещане, което всички виждат и именно самочувствието ви влияе пряко на факта, по какъв начин околните ще ви възприемат. Дори и да не харесвате нещо във визията си, вие винаги можете да го коригирате с помощта на малките трикове, макар че ако самооценката ви е ниска, това няма да ви помогне, защото в този случай проблема при вас е по-скоро във вашия вътрешен свят.


Собствени страхове

Комплексите ви и вашите вътрешни страхове са главните ви врагове. Женските списания като че ли са се договорили и в един глас апелират, че идеалната жена е с мерки 90-60-90 и перфектни пропорции на тялото, но това далеч не е така. Именно страхът ви, че външността ви не съответства на този изкуствено създаден идеал е в основата на това, че не се харесвате и не се възприемате за красива, сексуална и желана жена. Оттук следва това, че и околните започват да ви възприемат така, както именно вие се усещате вътрешно. Но не мислите ли, че е време да спрете да следвате за тези стереотипи, които са създадени от дизайнерите и да бъдете самите себе си – без страхове, без комплекси, радвайки се на живота?


Нежелание да се борите с вредните навици

Готови ли сте да се откажете от пържените и мазни храни? Да намалите сладките и тестените изделия? Да спрете цигарите и алкохолните напитки? В интерес на истината далеч не всяка жена е готова да поеме това изпитание и да се пребори с вредните си навици. За съжаление обаче те оказват своето пагубно влияние на красотата ви, което няма как да не забелязвате и вие самите. А колко много повече можете да постигнете, ако просто си кажете „Край, искам да се променя!” и наистина спазите това ваше обещание. Опитайте и ще видите, че това не е толкова трудно. Започнете да тренирате и така много скоро ще видите резултата от вашите усилия, който ще ви мотивира да не се отказвате от целта си – да сте красива и сексуална жена.


Недостатъчно свободно време и финанси

Това е доста остаряло мислене, изкуствено създадено от монополистите на пазара, целящи да ви продадат своите „вълшебни” козметични продукти и услуги разбира се. В действителност обаче вие можете дори и в домашни условия да се грижите за красотата си, използвайки полезните домашни рецепти и тренирайки. Това не е никак трудно, така че дерзайте и започнете още днес.


Любовта към себе си започва от дребните на пръв поглед неща. Погледнете се в огледалото и спрете да се самообвинявате, а вижте че пред вас стои една красива и чаровна жена, която може да постигне всичко, което пожелае, но само ако веднъж завинаги се избави от вътрешните си страхове и комплекси!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects