Ефектен грим за мургава кожа

Гримирайки се жените правят много грешки и това е техния основен пропуск. Важно е да знаете, какъв трябва да е идеалния ви makeup и за да се случи това, вие ще трябва да спазвате някои модни правила. Ако имате загоряла кожа, тогава днес ще ви помогнем да изберете вашия идеален зимен грим и как да подчертаете естествено вашата красота.


Хайлайтър

Именно този козметичен продукт може много да ви помогне, за да конкурирате лицето ви и да създадете ефект на вътрешно сияние, но е много важно да сте внимателни и да не прекалите с него, тъй като така ще засияете като коледна лампичка, а това едва ли искате да се случи. Именно така ще можете да придадете на кожата ви свеж вид и тя да изглежда гладка, красива и с идеален тон. Съветваме ви да не залагате на матовите оттенъци, а да избирате продуктите с лек и едва забележим блясък или казано с други думи, хайлайтър със среден ефект на сияние. Също така е добре след като сте добавили и пудрата, да напръскате лицето ви с термална вода, за да започнат да действат по-бързо бляскавите частички и да се създаде максимално естествен ефект.


Руж в розови нюанси

Да, да именно розовите оттенъци в стил ала Барби ще са особено уместни във вашия случай, тъй като ще придадат свеж вид на кожата ви. С помощта на този продукт ще създадете изумителен ефект и лицето ви ще изглежда все едно, че току-що е докоснато от слънцето.


Сенки с металически оттенъци

Тези цветове са прекрасен избор във вашия случай. Много от вас смятат, че тези нюанси не са подходящи за зимата и са идеален вариант само за летните месеци, но това далеч не е така. Ако кожата ви е мургава, тогава смело можете да добавите лек металически цвят на клепачите ви и ви уверяваме, че ефекта ще ви хареса и дори ще ви изуми. Не забравяйте и за педикюра и маникюра ви, тъй като лака в този цвят идеално ще подчертае нежния ви слънчев тен. Разбира се, че не бива да се ограничавате, защото не само този цвят ще подчертае естествената ви красота, но и другите по-ярки нюанси, както и приглушените оттенъци.

Смело можете да използвате кораловите, бронзовите и прасковените цветове във вашия makeup през деня. Меките топли оттенъци са прекрасен избор за вас, защото ефектно ще подчертаят красотата на вашия тен. Не се ограничавайте само с един цвят, а смело експериментирайте и опитвайте различните козметични средства, за да откриете идеалните продукти за вас.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects