Есенно зимни модни тенденции 2014-2015

Главният девиз на настъпващата с пълна сила зима е топлината, уюта, небрежните и дори леко дръзки съчетания на стиловете. Модната зима 2014-2015 прилича на топло местенце, където можете да се сгушите, обличайки се така, както вие желаете, а резултата винаги ще е зашеметяващ и непринудено ексцентричен, отразявайки огледално вашия вътрешен моден свят и разбиране за красотата.


Релефни структури на материите

Първата ви задача е да обърнете особено внимание на релефните материи, които тази зима ще са на пика на популярността и присъстват в голямо разнообразие при едни от водещите дизайнери в световен мащаб. Съветваме ви да обърнете особено внимание на полите и палатата от тази материя, тъй като те изглеждат наистина разкошно и безумно нежно. По подиумите на водещите модни събития вече смело властва армията от всякакви вариации на подобни тоалети с релефни структури на материята. Ето и един смел пример, който отразява градския шик в целия му разкош – свободно палто в неангажиращата цветово гама.


Следващият комплект представлява ефектно съчетание между тесни скини дънки и свободен жакет от релефна материя. Подобен look е уместен винаги, защото изглежда непринудено, женствено и стилно. Именно това е тази така сдържана елегантност, която днес се цени особено силно в модните среди.


Женствен и втален силует

Още една тренд, който смело навлиза в образа на всяка модерна жена това е женствения тоалет, както елегантно подчертава талията. Това може да се направи, както с дрехите с такива кройка, така и с интересни аксесоари, които да се превърнат в главен действащ детайл на вашата визия. Моделът, който виждате долу изискано подчертава само областта на талията, превръщайки се в идеален вариант за работата.

Ефектна контрастна графика

Да, да, дори и при дрехите такова понятие като графика може да съществува и дизайнерите този сезон ни показват изключително смели комбинации на този актуален тренд. Интересното тази зима е това, че тези фигури са доста големи, затова нямате шанс да не бъдете забелязани в тълпата.


Ефектните пелерини и пончото

Това е само още едно от направленията на модата тази зима, което бързо успя да се превърне във водещ тренд, заради практичността си и красивия дизайн, който ни предлагат водещите световни марки. В миналото тези дрехи са представлявали по-скоро одеяло, което жените са слагали върху себе си, за да се предпазят от лошото време и климатични условия. Днес обаче пончото и пелерините са се превърнали в задължителен аксесоар всяка зима, който смело променя образа си, предлагайки ни съвсем различни дизайни. Тази година присъствието на тези дрехи е особено силно,така че с пълна сила можете да заложите и вие на този аксесоар, украсявайки ефектно всеки ваш зимен look.



Забравете завинаги за остарелите стереотипи, които все още витаят в обществото и опитвайте смело нови и нови комбинации на всякакви стилове и цветове. Добавяйки тези дрехи в гардероба си, всяка жена ще се превърне в кралица на модния подиум и принцеса на вечерта!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects