Модните ботфорти – как и с какво да ги носим

Ботфортите са много ярки модели, които ту излизат от мода, ту отново завоюват авторитет. През есенно-зимния сезон за тази година, те присъстват в модните колекции на всички дизайнери. И вечният въпрос как да се носят, за да изглеждат изящно, а не вулгарно, вече не съществува, защото стилистите сами дават отговор чрез изтънчени модели, приглушени тонове и връхни дрехи, които граничат с ръба на ботушите.

Тесните ботфорти могат да се комбинират с къса пола или къси панталони, като не се забравя плътният чорапогащник и скромният топ. По-грубите модели чудесно се съчетават с нещо лаконично – трикотажна рокля, пуловер овърсайз или дълга жилетка.

Неизменното правило е – по-малко аксесоари, повече тяло. А съобразно неговите форми, понякога е необходимо да се избягва нежелания обем на ботушите. Една от най-лесните и същевременно най-трудните комбинации е с рокля. Разстоянието до ботушите трябва да е не повече от 20 сантиметра. Избирайки този вариант, трябва да се избягват роклите със сложен модел и артистични декори, защото изображението, само по себе си е достатъчно силно. Едно от най-добрите решения е роклята – риза, като при желание, може да се постави акцент върху талията.

Идеален вариант е модерната сега комбинация от ботфорти и яке, съчетани с рокля, гамаши или дънки. Избирайки такива ботуши за студеното време, забравете за връхните дрехи с дължина под коляното. Палто, яке или шуба – те трябва да са над коляното. Ако не може да решите с какво да ги носите, заложете на цялостен образ в черно, който отново е на мода, като не забравяте да добавите и шикозни аксесоари с шипове.

Разбира се , изящната женственост винаги придава увереност на всяка дама в силата на собствената привлекателност. Главното е да се избере уместната комбинация между ботуши и дрехи. А как да се съобразим със ситуацията, ще ни подскаже женската интуиция, която практически никога не ни подвежда. В краен случай, винаги има някоя добра приятелка под ръка, която да ни е в помощ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects