Модни тенденции при жилетките есен-зима 2014-2015

Вещите в базовия гардероб на една жена не са никак малко и именно наличието на тези класическите за всяка една дама дрехи, ви позволяват лесно да ги комбинирате с всички тоалети помежду си, съставяйки перфектните образи за всеки повод. Има една дреха обаче, без която никоя стилна лейди не може да се размине и това са жилетките. Те винаги са на мода, макар че тенденциите  се менят всеки един сезон относно моделите им и цветовете, но тази зима те определено са на пика на популярността и се радват на огромен интерес.


Днес на модните подиуми можете да срещнете различни фасони жилетки, но едни от най-популярните са тези с графични орнаменти на тях. Интересът към модната графика не е от днес или вчера, но този сезон тренда на 60-те години определено е на пика на популярността. Примерите, които можете да намерите сега в модните колекции са наистина много, но един от най-интересните според нас е ефектната елегантна жилетка с ясно оформени в долната част зигзаги. Достойно изглежда, не мислите ли?

jiletki1.png

Другият добър пример е на жилетка в класическа цветова гама, която има интересна плетка. Нейното достойно украшение в случая е нежния кожен кант по краищата. Той може да се комбинира ефектно с по-широките кожени колани, като така модното му звучене ще се промени коренно, а вие ще се превърнете в кралица на вечерта с този приказен и едновременно леко небрежен тоалет. Подобни модни съчетания тази зима се ценят особено силно, така че наблягайки на тях, вие просто не можете да сгрешите или да объркате някое от сакралните модни правила.

jiletki2.png

Структурните плетки също са много актуални този сезон, така че не пропускайте да обновите модната си колекция с нещо толкова красиво и едновременно женствено. Разбира се, че тази модна вълна оказа и своето влияние върху актуалните тази зима жилетки. Подобни фактури на плетките ще присъстват винаги на модните подиуми, защото те не просто са много топлички и уютни, но и изглеждат наистина вълшебно и приказно.

jiletki3.png

Няма как да се разминем тази зима и без някои ярък пример за новата модна вълна наречена небрежност. Ще намерите хиляди примери в модните колекции на едни от водещите марки в световните мащаб, като това могат да бъдат асиметричните фасони или пък неравните краища на модела, както и ред други особености на кройката. Всяка една жена трябва да добави поне една такава жилетка към модната си колекция, ако иска винаги да се отличава със съвършения си стил и женственост.


Като цяло жилетките винаги са възприемани от жените само и единствено като част от офисния или делови дрескод, но това далеч не е така. Модните дизайнери с пълна сила доказват това и съответно ви показват дори едни страхотни примери за това, по какъв начин можете небрежно да адаптирате тези дрехи в модната си ежедневна колекция. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects