Как да носите и да съчетавате блузите поло?

В гардероба на всяка една жена ще се намерят поне няколко блузи с този фасон наречен поло, както и разбира се много други модели. Каквото обаче и да си говорим, блузите винаги са били must have вещ в гардероба на една жена, затова е важно да знаете как правилно и красиво да ги съчетавате помежду си с другите ви дрехи.


Сравнително скоро обаче към списъка със задължителни модни вещи се прибавиха и ризите поло, които са взаимствани от спора, а днес са must have елемент в casual стила и дори допустим вариант за офисното облекло. Но как тогава правилно да съчетавате тези вещи с другите дрехи в гардероба ви?

Миналата година ризите поло или още така неречените тениски поло, отбелязаха своята 80-та годишнина от създаването си. Историята на този предмет не е никак малка и е изпълнена с доста интересни факти, с които задължително трябва да се запознаете. Появата на тази дреха далеч не води своето началото от едноименната английска игра, а нейните корени са далеч в средновековието. Тогава тя е била част от екипа на хората,които са обичали да играят така наречената игра pulu. В последствие обаче тази дреха смело превзема и подиума на модата на 21 век, превръщайки се в задължителна част от всеки базов гардероб, но не само на жените, но и на мъжете в това число.


Как да носите ризите/блузите модел поло?

И така, нека да започнем нашата малка екскурзия в модата от спортния стил. Така например те много лесно могат да се съчетаят със спортните панталони, допълвайки образа с интересни кецове или маратонки, както и със задължителните спортни аксесоари. За целта можете да изберете ефектна безйболна шапка или пък лента за коса. Залагайки на този аутфит, вие можете да отидете във фитнеса или просто на сутрешната ви тренировка в парка. Както сами виждате, не е толкова трудно да сте облечени не просто удобно, но и едновременно с това стилно.

Що се отнася до деловия стил, то тук ризите поло също намират своето достойно място. В Китай например този модел дрехи официално са признати за делово облекло, но вие можете смело да взимате пример от тях и да комбинирате поло блузите с другите ви дрехи за офиса. Едно изключително стилно и изискано е съчетанието между тези дрехи и полите тип молив. Можете да добавите и тънък колан, с който да акцентирате на талията ви.



Днес също така са актуални роклите поло, които все по-силно навлизат в гардероба на вяска една жена. Разбира се, че при съчетаването на тази дреха с другите ви вещи, винаги е важно да се съобразите и с това, от каква материя е изработена тя. Смелите комбинации този сезон се приветстват, но въпреки това е по-добре да сте внимателни, а не да се превърнете в поредния моден провал. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects