FAMILY LOOK - новият моден тренд за всички стилни майки

Този термин и модно течение като цяло възникна сравнително скоро, макар че това далеч не означава, че омъжените жени преди да не са имали свой стил на обличане.  Въпреки това днес тренда FAMILY LOOK ви дава една нова възможност да фантазирате с вашите образи и да сътворите нещо наистина безумно красиво и стилно.


Случвало ли ви се е да имате спорове с партньора ви, че сте облечени не подобаващо, имайки предвид че сте омъжена жена вече и би трябвало да не си позволявате някои дрехи, като например прекалено късите мини поли? Ако да, значи е време да преосмислите вашия family look, защото съгласете се, че след подобна забележка на мъжете, жените като че нарочно започват да правят точно това, което партньора им не желае. И тук ние не говорим, че омъжвайки се вие вече не трябва да имате свое мнение за нещата, а може би просто, че в случая мъже да вас е прав. Съгласете се, че самите вие дори сте виждали дами, които макар че са много красиви, са облечени доста предизвикателно и дори тази сексуалност минава тънката граница на позволената визия, превръщайки се в нещо пошло и далеч не красиво.


И така, първото нещо, което трябва да разберете е, че модните правила не се опитват да ви подрежат крилата един вид и да ви накарат да носите неща, които не ви харесват. Просто, както се казва, за всяко нещо си има време и място, което с пълна сила важи и в този случай. Смята се, че този моден тренд е бил въведен за първи път от поп иконата на всички времена, а именно Мадона. Тя е започнала да поръчва малки мини копия на нейните дамски дрехи за дъщеря си. Много от хората възприеха това като нещо много мило и малко след това се появи и така наречения тренд в модата, който ще ви помогне да се отличите в тълпата и да блеснете заедно с детето си като истински модни звезди. Самият стил се основата на това, че членовете на семейството използват едни детайли в облеклото си или пък се придържат към един стил на обличане. Това могат да бъдат напълно идентичните дрехи за възрастни, а също така и отделна дреха с малък акцент на нея – тениски с еднакви принтове, шапки и така нататък. Децата особено силно харесват този стил, така че смело можете да го опитате и вие, като например си купите еднакви пуловери с вашите малчугани. Уверяваме ви, че детето ви ще остане очаровано от вашия еднакъв FAMILY LOOK.


В страната ни също можете да намерите онлайн магазини, предлагащи колекции посветени изцяло на този тренд. Те все още не са толкова много, но това не означава, че не можете да си поръчате такива комплекти за вас и децата ви от чуждестранните сайтове, радвайки себе си и децата ви с едни наистина уникално красиви дрешки!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects