Модерни контрасти в образа - как да съчетавате несъчетаемите дрехи

Модата не е конкретна величина или наука, защото тук е важно не толкова много да се водите от модните тенденции, а да ги адаптирате по един уникален и неповторим начин, разкривайки вашата индивидуалност. Най-добрият начин да привлечете внимание към себе си е да използвате контраста в тоалетите ви и тук не говорим толкова за цветове експерименти, а за съчетаване на напълно несъчетаемите на пръв поглед стилове. Но нима това не означава, да се изправите срещу сакралната сила на модата? Ако смятате, така, значи все още не сте осъзнали, че главният принцип на световната мода са именно успешните експерименти, а не сляпото следване на трендовете.


Нежно и грубо

За да създадете стилен и интересен look, можете смело да съчетаете във вашия тоалет нежните и груби материи на различните стилове в модата. Така например дори тази есен бе много актуален именно този тренд, като например комбинацията между пола от шифон, тениска или блуза oversize и груби боти в мъжки стил. Удачно бе също така съчетанието межди рокерско кожено яке и къса нежна пола или шорти с интересна декорация. Разбира се, че това само примери, но вие смело можете да интерпретирате по своя собствен начин този вечно моден тренд за интересно комбиниране на различните стилове.


Супер sexy – дънки и холивудски стил

Мерлин Монро е обичала да съчетава сини дънки с бяла блузка и допълвайки този свой спортно-елегантен стил с високи обувки на ток и алено червено червило. Резултатът е незабравим сексуален образ!
Холивудските примери за подобно смело и ефектно съчетание не са никак малко, като този тренд набра най-голяма популярност през 50-те и 60-те години. Само си помислете, какви разкошни жени, какви тоалети и какъв женствен грим! Именно тази комбинация е сигурен път, за да постигнете истински нежен и  безумно сексуален образ!


Строг делови костюм, вишневи устни и маникюр!

Това е още един интересен вариант да комбинирате по съвсем различен начин стиловете, добавяйки към образа ви неописуемо сексуален грим. Представете си само, колко ефектно ще изглежда строг делови костюм в тъмно сив цвят в съчетание с изискан makeup ала жената вампир и в съчетание с прическа в ретро стил. Допълнете образа ви с обувки на висок ток и будете сигурни ще бъдете забелязани, където и да отидете. Все пак жената в образа на сексуален ангел е мечтата на всеки мъж!



Съчетанието между мъжкия и женски образ винаги е на мода, но важното тук е да съумеете да спазите равновесието и на двата стила, превръщайки вашия look в истински неповторим и запомнящ се. Удачен вариант е между типично мъжки тренч с пагони на раменете и красив шифонов шал. И най-важното правило при подобни контрастни експерименти е да не се боите да чупите всички обществени стереотипи, превръщайки се в кралица на модния подиум всеки ден! 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects