Стил кънтри в облеклото есен-зима 2014-2015

Кой стил според вас съчетава в себе си свободата, романтиката и в същото време прекрасно подхожда за ежедневието? Разбира се, че това е актуалният този сезон кънтри стил. Той може да впечатли всеки със своята яркост и едновременно простота, както и с екстравагантните си аксесоари. Дори ако се вгледате по-добре в последните модни тенденции всеки един сезон, ще забележите това, че във всяка една колекция на дизайнери можете да намерите някакви отделни елементи на това модно течение.


Сигурно, произнасяйки думата „кънтри” много от вас ще си спомнят различните сцени от уестърн филмите. И в това няма нищо лошо, защото именно те най-ярко могат да изобразят насоката в този модерен стил – сини дънки, ризи с райета, кожени якета с интересни детайли и разбра се високите каубойски ботуши.  


Особеностите на кънтри стила

Както и всеки друг стил, така и този си има своите отличителни черти и особености. Нека сега заедно да се запознаем с тях:
  • Облеклото в кънтри стил се отличава със своята свободна кройка, въпреки че съвременните дизайнери все повече отдават предпочитанието си на вталените кройки. Последно време те започнаха да превръщат този тренд в по-женствено и романтично направление. Едни от емблематичните дрехи в този стил са ризите с типичните за него райета, кожените панталони, широките пуловери с дебела плетка и разбира се жилетките.
  • Тук основно се използват естествени материи, като например памук, кожа, вълна и други. Ако все пак са използвани изкуствени, тогава те трябва да са направени много качествено, за да не си личи това. Това модно движение приветства нарочно състарените дрехи, като така малко се застъпва с актуалния сега винтидж стил.
  • Облеклото често има различни декоративни детайли, които също се явяват негова отличителна черта, като тези акценти могат да са изработени от най-различни материали, макар че и при тях се набляга основна на естествените.
  • Цветовете най-често не са ярки, а по-скоро приглушени природни оттенъци – сините, белите, кремавите, кафявите, сивите, бежовите, оранжевите, зелените и други. Принтовете също са най-различни, но въпреки това най-често можете да срещнете раираните дрехи, които са се превърнали в едни от най-емблематичните за този стил.
  • Доста често дрехите са изработени от деним. Всички те бързо се превръщат във фаворити на жените по света, така че ви уверяваме, че опитвайки този моден стил кънтри в целия му блясък и красотата, няма да съжалите нито за миг.


Също така, честичко можете да срещнете доста непривични за вас комбинации. Един типичен пример за подобен тандем е между грубите каубойски ботуши и нежната памучна рокля. Между другото, няма как да пропуснем да отбележим и това, че именно този стил и по-точно нестандартните контрасти в облеклото сега са пика на модната вълна. Ето че от която и страна да погледнем това модно направление, стилът кънтри е не само красив, но и особено актуален тази есен-зима 2014-2015.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects