Как да изберете вашия индивидуален стил?

Всяка жена е уникална сама по себе си, но понякога е доста трудно дори и днес при това огромно разнообразие на пазара да намерим своя собствен стил и look. Така например, ако този сезон на мода са например червените вталените тренчове, то едва ли ще се намери жена, която да не опита този нов моден тренд и така съответно всички дами започват да изглеждат еднакво. Това обаче далеч не означава, че вие не можете да изглеждате елегантно и едновременно с това с безупречен стил.


Индивидуален look

Много от хората смятат, че не всеки може да се научи на това как да се облича истински красиво и стилно, но въпреки това много от примерите дори на звездите и обикновените хора доказват именно обратното. Понякога са достатъчно дори само няколко малки промени в стила ви, за да се получи ефектен и женствен образ, с който лесно да се отличите в тълпата. Все пак всички сте чували поговорката, че всички посрещат хората именно по външния вид, което само по себе си доказва, че всеки един човек трябва да обръща особено внимание на това как се облича. Днес ще ви разкажем, по какъв начин с помощта на няколко малки трикове да получите уникален стил, затова нека да започваме днешната ни модна екскурзия.

1.       Започнете да работите с вещите, които вече имате в гардероба ви

Първата ви задача е да преосмислите модният ви почерк или казано с други думи, по какъв начин комбинирате всяка една вещ. Дори и най-красивите дрехи могат да изглеждат скучно и безлично, ако не ги съчетаете правилно с другите ви облекла. Разгледайте внимателно сегашните ви дрехи и си съставете сами таблица, където да отбележите кои вещи с кои можете да съчетаете ефектно и стилно. По този начин ще знаете и кои дрехи носите най-рядко, защото нямате с какво да ги комбинирате, тоест ще имате представа, с какви облекла трябва да обновите гардероба ви.


2.       Създайте свой базов гардероб

Именно тези дрехи са вещите, които днес още се наричат вечната класика. Те винаги и във всяко време са модерни, а и освен това са лесни за съчетаване помежду им. Най-често базовия гардероб включва в себе си – класически костюм, пола тип молив, елегантни и едновременно семпли рокли, класически обувки на ток, бели и черни блузи, ризи и дънки.

3.       Добавяйте стилни и женствени аксесоари към всеки ваш образ

Всички сте чували това, че не дрехите творят вашия стил, а акцентите във визията и това е напълно така. Всеки един образ без дори и един стилен акцент изглежда някак скучен или просто незавършен. Ето защо ви съветваме винаги да раздвижвате вашите елегантни тоалети с интересни и модерни аксесоари.



Както сами виждате, не е толкова трудно да покорите света с вашия уникален и неповторим look, отличавайки се в тълпата с вашия безупречен моден почерк. Красотата не е постоянна величина, защото вие имате пълното право да я интерпретирате така, както си пожелаете и искате!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects