Как да избирате правилно вашите обици?

Обиците са способни да украсят всяка жена и да добавят един неописуем чар към нейния стил. Както и при всеки избор обаче, тук също се изисква особена тактика, за да можете да блеснете с цялата си красота, залагайки именно на тези обици, които да ви отиват.


В Древна Азия обиците са били символ на богатството и високото социално положение в обществото. В Древен Рим и Гърция символиката им е била точно обратната, а именно те са показвали това, че човека носещ тези украшения е роб. В средните векове пък хората носещи обици са били преследвани, докато в епохата на Възраждането тези забрани са престанали да важат и хората отново са можели да носят тези бижута. В Русия например те са имали символичен характер, а именно по тях е можело да се познае цялото родословно дърво на човека.
В съвременният свят обиците са загубили тази своя символика от древността и днес те са се превърнали просто в безумно красиво украшение, макар че и това не е никак малко. Днес всяка жена може да си позволи едни стилни бижута, защото те вече далеч не са ориентир за социалното положение на дамата, която ги носи, макар че тези със скъпоценни камъни и до днес играят тази своя роля. Ефектните обици могат лесно да завършат вашата визия хармонично, превръщайки се в главен акцент на вашия стилен look. Изборът на красиви обици, които да ви отиват е истинско изкуство, тъй като трябва да имате предвид различните нюанси и тънкости.


Основни типове обици
  • Малки обици. Те са най-разпространените и лесно могат да се комбинират с всеки един тоалет, без значение дали говорим за ежедневните ви образи или за вечерен look;
  • Кръгли обици. Те също са много популярни, но тук е важно да имате предвид, че те не са подходящ избор за дамите с кръгло лице, тъй като още повече ще подчертаят тази особеност, затова ви съветваме да избягвате тези украшения, ако имате такъв овал;
  • Продълговати обици. Те могат да са доста различни, както дълги, така по-къси. Подобни украшения са идеален избор за всички дами, но с изключение на жените, които имат силно издължени лице.


Също така на пазара днес ще намерите и модерни бижута с декоративни детайли, като например пеперуди, сърца и други подобни. Те отиват на всяка една жена, като най-често при тях са добавени различни камъни, които могат да са, както скъпоценни, така и обикновени. Разбира се първите струват доста по-скъпо, но това не значи че вторият вид не са красиви.

Не забравяйте, че когато избирате вашите обици, трябва задължително да се съобразите и с тоалета ви, както и в каква цветова гама е той. Ето защо всяка една жена трябва да има поне един чифт обици в класически и по-неангажиращи оттенъци, които да се съчетават идеално с всяка ваша дреха, превръщайки се в главен действащ акцент на вашата стилна и красива визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects