Дънки – удобно и практично облекло за всеки ден

Коя дреха според вас е най-популярната днес? Разбира се, че това са дънките. Те всеки един сезон не слизат от модните подиуми, отразявайки огледално най-новите трендове. Но как правилно да съчетавате и да комбинирате тези дрехи?


Модните правила не са никак трудни, но вие трябва да усвоите това сакрално знание и да го използват умело, адаптирайки същевременно с това трендовете под вашия личен стил. Днес дънките смело могат да бъдат включени в абсолютно всеки един тоалет и тук дори е без значение дали говорим за парти или за разходка с приятелите ви.  За ежедневието ви съветваме да избирате по-свободните модели, като например актуалните този сезон бойфренд дънки. Тук обаче е важно да знаете, по какъв начин да разнообразите тоалета ви, за да не изглеждате като мъж. За целта прост добавете чифт по-високи токчета и една елегантна чанта. Воала, вашата стилна градска визия е готова за по-малко от минута.

Днес като цяло на мода е контрастния look, което значи че се приветстват екстравагантните и нестандартни комбинации, което важни за цветовете, така и за фасоните. Преди обаче да „разходите” вашите нови дънки, вие трябва да прецените именно, с какво те най-добре ще се съчетават. Освен това, важен е факта дали ще ви отиват на фигурата и дали ще подчертават силуета ви. Така например, прекалено дългите дънки, които се събират в края на хармоника, не изглеждат никога красиво, което важи и за много късите модели, които от своя страна изглеждат нелепо. Заедно с това, избраните дизайни трябва да ви бъдат удобни, а не да се чувствате некомфортни с тях, затова и този факт е от значение, когато правите избира ви. Формата на дънките играе своята роля, тъй като от нея съответно зависи дали моделите ще ви седят добре. Като пример можем да дадем широките дънки, които биха изглеждали нелепо с много нежни сандали или пък някакви зимни обувки с такъв фасон.


Ръстът ви е другият определящ критерии, а именно от какъв дизайн се нуждаете вие – прави, скини, слим, широки и така нататък. Жените с нисък ръст, не трябва да се насочват към прекалено тесните фасони, тъй като за вас по-скоро добър избор са модели с висока талия. Те ще издължат визуално силуета ви и ще направят фигурата по-стройна. Дамите с идеални пропорции в случая могат смело да обличат тези дизайни, които им харесват на тях, защото съвременните лейди с такъв силует моат да си позволят на-различни експерименти с фасона.


Дънките са универсална и базова вещ във всеки един гардероб, затова е важно винаги не само да сте наясно с последните модни тенденции, но и да залагате само на тези дрехи, които украсяват вашата фигура, правейки ви съвършената жена с идеални пропорции!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects