Модни тенденции есен-зима 2014 - стил 60-те години

Съвременните жени са уморени от обемните вещи, които са взаимствани от мъжкия гардероб. Понякога дори и ярките връхни дрехи могат да станат скучни и да придобият нотка на вулгарност, колкото и странно да звучи това. Днес ви предлагаме да задоволите модния си глад в стила на 60-те години заедно с най-новите модни тенденции, които са взаимствани от това наистина знаменателно за световната мода време на миналия век.


Дори и в условията на криза, всяка жена може да вложи доза креативност в тоалета си и да сътвори истински чудеса с ежедневното си облекло, разкарвайки на показ целия си моден талант. Именно трендовете в стил ала 60-те са едни от най-актуалните днес, а и едва ли ще се изненадате от факта, че точно модата по това време се отличаваше с уникалната си женственост и доза фееричност, което взето заедно успя да направи истинска модна революция в света на висшата мода. Впрочем модата днес в стила на тези така знаменателни години е по-скоро новата алтернатива и съвсем логичното продължение на тези трендове. Все пак никой не ви казва, че сте длъжни да следвате сляпо последните модни тенденции, защото именно така света вижда най-големите модни провали, като в тази графа успяват да се запишат дори световните звезди, които могат често да са ярък пример как НЕ трябва да се облича модерната и съвременна жена.


Така обаче, както е било едно време, вече никога няма да бъде. Все пак ние преживяхме съвсем други десетилетия, които малко или много са оставили своето модно звучене и отпечатък върху световната мода, като в крайна сметка са се превърнали в постмодернизъм. Куклените тоалети са се вписвали някога хармонично в тоалета на модерните жени, а квадратните и ниско токчета днес се приемат по-скоро като част от арсенала на жените, танцуващи някога модерния танц go-go. Въпреки това част от модните звездни тоалети в стила на 60-те, като например дължината мини сега преживява своя втори моден живот и постепенно този тренд прониква в гардероба на всяка модерна жена.


За да се облечете изцяло в стила на тези славни времена, ще трябва да сте готови да се почувствате отново тийнейджъри, които са способни да сътворят истинска революция. Ще се наложи да измените модната си гледна точка към късите рокли и високите токчета, научавайки се хармонично да съчетавате тези емблематични вещи за 60-те, за да не изглеждате вулгарно, а наистина модерно. Подобни тоалети не само, че могат да не бъдат пошли и сексуални, а могат да носят в себе си едно невинно и мило звучене.



Вдъхновявайте се от емблематичната мода на 60-те, която успя да остави своя траен отпечатък върху световната мода на всички времена. Обличайте тоалетите в духа на това време, чувствайки се истинска принцеса и показвайки красотата на вашия вътрешен свят, без да се интересувате от мнението на околните, водейки се само от вашите модни предпочитания, сътворявайки вашата малка модна революция!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects