Дръзки, секси и оригинални през зимата със стил милитари

Цветовете на стила милитари включват всички природни нюанси, използвани при изработването на военните облекла: каки, мъх, маслина, блатно зелено, бежово, землисто, пясъчно, сиво, синьо. Силуетът е прав или леко втален, с проста кройка. И, разбира се, важен съставящ елемент е защитната разцветка, която може да се наблюдава практически почти във всеки сезон и е особено актуална за настъпващата зима. Ако някога сте опитали да носите такива дрехи и сте оценили техните преимущества, то съветите на дизайнерите за зимния сезон ще ви бъдат полезни при създаването на собствен милитари стил, който е доста гъвкав и има няколко линии.
Имиджът на младежката линия може да се създаде със свободни или прилепнали панталони, в чийто дизайн присъстват множество джобове. Костюми с панталони, авиаторски якета, шлифери и палта, ушити по всички канони на военните облекла, съставят модния образ, който се допълва от кубинки или боти с релефна подметка и множество шнурове и катарами. В тоалета могат да присъстват тесни и мини поли, клинове и обемни пуловери.
Формалистичната линия в стил милитари напомня за него само с цветовете и петнистия камуфлаж. Създаването на моден образ може да стане само чрез една дреха във военен стил, но за да бъде той по-убедителен и въздействащ, може да се постигне тоалет в един цвят или в различни оттенъци. Вариант е и комбинацията от камуфлаж и едноцветни дрехи. Може да дадете воля на фантазията си при комбинацията на цветовете милитари, която  може да бъде неограничена и е особено модна за тази зима както никога.
Дизайнът на дрехите в стил милитари е наистина висока мода, която дизайнерите създават. Тук няма подражателство във формите и камуфлажните разцветки, но отделните елементи на образа са тясно свързани помежду си и създават асоциации с военизирания стил. Често моделите са тематично обособени или съчетават няколко военни стила в едно, при което се постига перфектен баланс.
Дизайнерските идеи за тоалети в стил милитари за зимата на 2014-2015 несъмнено ще са по вкуса на всички жени, които не се страхуват да заявят своята решителност, смелост и сила на характера. Само трябва внимателно да се вгледаме в детайлите и да подберем онези, които ще ни помогнат да създадем свой уникален и впечатляващ образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects