Палта, шуби и якета – модни посоки за зимата на 2014-2015

Началото на всеки сезон е свързано с едно и също – обикаляне на магазини и бутици или посещения в сайтове в търсене на нещо хубаво, практично и модерно. И тази зима не прави изключение. За да улесним вашия избор, ви представяме топ 6 на най-популярните зимни дамски дрехи, като броенето се извършва в обратен ред.
6-то място заемат зимните гащеризони и комплекти за ски, задължителни за хората с активен начин на живот. Актуалните модели се отличават с неповторим стил и с ярки принтове.
5-то място заемат кожените жилетки, особено модни за зимата, които могат да се носят с панталони, дънки, поли или рокли тип молив, със средна дължина. Кожените жилетки могат да бъдат от всякакви – къси или по-дълги, широки или вталени, с или без качулка.
На 4-то място са палтата от астраган, чиито меки копринени къдрици дават топлина, като същевременно не внасят излишен обем в силуета. Дизайнерите предлагат и алтернативни варианти на палта, якета и шапки, изработени от цветна кожа – светли и стилни,  наситени с много живот.
3-та позиция заема палтото, като за зимния сезон водещи са пастелни, сини и тюркоазени  тонове, правите и изтънчени силуети. Много водещи марки експериментират с ръкавите, като често ги оставят отворени на китката. А съкратените варианти са повод да се носят модни дълги ръкавици, часовници или масивни гривни.
2-ро място трайно са заели якетата от качествени естествени материали. Те не претендират за шик, новост и екстравагантност, но голямото разнообразие от цветове, модели и стилове ги правят фаворити в безкрайната надпревара за красота и стил.
На 1-во място са поставени дългите якета в спортен стил, определени от потребителите като най-удобните и топли дрехи за зимния сезон. Използваните материали осигуряват топлина и свобода на движенията, като при това не изискват особени грижи при поддържането на дрехата.
И нека ви напомним, че купувайки топ зимни дрехи, трябва да обръщате внимание на само на модела, но и на кройките и разцветките. Защото зимата съвсем не е повод да носим скучни и безформени дрехи!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects