Как да се обличаме, спазвайки последните модни тенденции?

Смята се, че едни имат стил от рождение, а други пък напротив не умеят правилно да съчетават дрехите си в един образ. Може би самите вие сте забелязвали жени, които уж са облечени скъпо, но пък за сметка на това безвкусно. Това разбира се не означава, че марковите дрехи са безлични, а просто че има жени, които не умеят да се обличат елегантно и женствено.


И така, това обаче не е болка за умиране, защото всеки може сам да се научи на това сакрално знание и да комбинира всяка една дреха ефектно и приказно. Дори в световен мащаб има хиляди предавания, като например „Моден преговор”. В него се стараят да помагат на жените да се научат именно на това, а именно да съчетават интересно своите дамски дрехи и да се обличат винаги красиво и стилно. Нека сега заедно да разгледаме основните видове грешки, които допускат жените, когато съставят гардероба си.

Минимализъм в облеклото

Първо искаме да направим едно уточнение, а именно че не говорим в случая за стила минимализъм (това е съвсем друго), а отсъствието на стремежа да се обличат стилно при някои жени. В този случай човек носи дрехите си просто, защото така трябва, а не за да разкрива собствения си уникален и неповторим стил. Като правило това са дрехи със скучни фасони и цветове, както и съчетанието между тях е меко казано безлично.


Много от хората смятат, че причината в случая е ниската самооценка, тоест човек просто не се обича и затова се облича по този начин. Често и хората на изкуството, които са се потопили в своя собствен свят залагат на такъв стил, който по никакъв критерии не може да се нарече красив и женствен.

Стил унисекс при жените

Най-простичко казано това означава, че жената се облича като мъж и тук не визираме стила с това име. Любимите дрехи на тези жени са пуловерите или тениските в съчетание с дънките. Често такива жени използват елементите от спортния стил, като например добавят към образа си кецове и шапка с козирка, като тази им визия е една за всеки случай от живота, започвайки от ходенето в ресторант и стигайки до кафе с приятелки.


Главната причина в случая е удобството, тъй като по правило тези дрехи унисекс не стесняват движенията. Често тези жени съчетават заедно с този свой „уникален” стил и минимализма. За тях не е присъща женствеността и е време да преосмислите тази ваша модна позиция.

Облекло, което не е съобразено с типа на фигурата

Сигурно и самите вие сте срещали жени, които имат обемни форми и са облекли възможно най-тесните дрехи. По този начин вместо да скрият този свой малък недостатък, те акцентират на него и то доста силно. За съжаление, подобни дрехи са неуместни в случая, така че ще трябва да избягвате такова облекло. Осъзнаваме стремежа ви да се обличате сексуално и женствено, но подобни дрехи няма да ви помогнат да постигнете този желан ефект.


Ето и какви са основните ТОП грешки, които най-често жените правят, когато се обличат. Време е да се избавите от този ваш стил и да се научите да съчетавате ефектно вашите дрехи, превръщайки се модна кралица на всяко едно събитие, което посещавате. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects