Как винаги да изглеждаме стилни?

Въпросът свързан със стила и модата вълнува всяка една съвременна жена, която следи за външния си вид и иска винаги да е в крак с времето. Да бъдете истински стилна дама това означава да сте успешни и да сте изградили свой индивидуален моден почерк, а не сляпо да копирате за тенденциите всеки един сезон. Това не е толкова лесна задача, защото всеки може да си купи актуални дрехи, които да са в тон с последните трендове, но далеч не всяка една жена може да ги съчетае по един ефектен и загадъчен начин, разкривайки своя собствен поглед за красотата пред света.


Но как да постигнете това и да сте винаги модерна, стилна и очарователна жена, успяваща хармонично да избере именно тези тоалети, които да подхождат на нейната фигура и да разкриват красотата на силуета? Нека сега заедно да разгледаме тази тема и да разберем, каква е тайната модна формула, която ще ви помогне лесно да се справите с тази главоблъсканица.

Трите фактора, влияещи върху вашия стил – фигура, бюджет и настроение

Стилът е доста сложно и растежимо понятие, защото в представите на всеки човек той означава съвсем различно нещо. Дори ако се вгледате в модните колекции на дизайнерите, ще забележите това дори и там, защото линиите на брандовете винаги включват не само разнообразни тоалети, но и те винаги се комбинират по съвсем различен начин. Най-често върху стила на една жена оказват траен отпечатък именно следните три фактора – нейната фигура, наличният бюджет и настроението.


В това няма нищо странно, въпреки че днес все още много от жените не умеят правилно и хармонично да избират своите дрехи, водейки се от типа на фигурата си. Така например, често пълните дами избират да се облекат в безформени дрехи, които още повече акцентират на недостатъка, който те се опитват да скрият. Днес са достъпни множество начина и способа, които ще ви помогнат да решите всичките си проблеми на женския силует, изглеждайки наистина божествено и женствено. И така, първото нещо, за което жените много често забравят е това, че никой образ, колкото и да е красив той, няма да изглежда хармонично и завършено, ако не сте добавили красиви аксесоари. Те са онази важна липсваща част от пъзела наречен стил, която жените често пренебрегват. Продължавайки нататък, следва да добавим, че другата честа грешка на много жени е прекаленият грим през деня, който е просто недопустим и проява на лош вкус. Природната красота е най-голямото оръжие на всяка една жена и вие просто трябва леко да подчертаете най-красивите черти на лицето ви, а не да използвате всичките си козметични продукти на един път.



Стилната жена, това е дама с умело подбран тоалет, обувки, аксесоари, прическа, грим и разбира се подържан маникюр. Всичко това трябва да е „гарнирано” с една широка усмивка, която никога да не слиза от лицето ви, стремейки се към съвършенство и постоянно развивайки се нагоре. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects