Модни тенденциите при сватбените обувки

Един от новите трендове е провеждането на тематични сватби, при които е важно всичко да бъде стилизирано под определен стил, което важи дори и за най-дребните на вид детайли. Така например днес често се провеждат подобни тържества под различна епоха, култура или пък с някакъв определен формат. Организирайки подобна сватба, младоженеца и булката могат да продемонстрират на гостите си творческите си способности, нестандартното си мислене и разбира се, чувството за стил.


Безусловно, младоженците трябва да се придържат към определената от тях тематика на своето лично тържество. Всичко трябва да бъде издържано в духа на тематичното мероприятие, както образа на булката, така и на младоженеца. Това понякога е особено трудно, що се отнася до визията, затова трябва да подготвите всичко от рано и да не пропуснете дори и нам-малките детайли. За да създадете един наистина моден образ за вашата сватба, вие трябва да бъдете в час с това, какви са най-новите модни тенденции и да се съобразите с тях, както и с типа на фигурата ви и това, какъв стил обичате да носите.


Много от хората и до днес следват стереотипите, че булката задължително трябва да бъде облечена с бяла рокля. Вие трябва да забравите за духовете на миналото и да си позволите да се облечете така, както вие искате и желаете, а не да спазвате модните закони, които са важали едно време. И така, какви ще са все пак новите модни тенденции тази година при сватбените обувки. Тази зима на смяна на неудобните модели идват тези, които са наистина комфортни и едновременно с това безумно стилни.  Те ще ви позволят да се насладите на празника, а не само да мислите за неприятното чувство от носенето на дискомфортни обувки. Този тренд започна да измества безбожно високите модели, които съгласете се, че е наистина неудобно да носите цял ден и да се движите непрестанно. Булките тази зима ще са наистина привилегировани, защото ще могат за първи път от много години да забравят за тези остарели стереотипи, че невестата трябва да носи именно високите фасони. Ето защо, ако и на вас ви предстои да бъдете булка в най-скоро време, тогава спокойно можете да се оглеждате за по-ниските и наистина комфортни сватбени обувки. Смело можете да залагате на лачените дизайни или на тези, които са обсипани с блясък и пайети. Те лесно ще се превърнат в главен действащ акцент на визията ви, а вие ще блеснете като истинска кралица на вечерта.



Всяка една жена си мечтае, че един ден ще се омъжи и ще бъде най-красивата на света булка. И не забравяйте, че днес вече не е задължително да сте облечени изцяло в бяло, защото тези мода отдавна отмина и всяка жена има право да избере тези обувки и тоалет, който иска и истински харесва. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects