Модни чоропогащници – завършващ щрих в образа

Черни и цветни, матови или с блясък, с принтове или без…. Красивите чоропогащници се явяват задължителен атрибут на модерната жена всяка есен и зима, когато времето навън е доста сурово. Именно тази малка детайл в образа ви е способна да промени модното му звучене изцяло, превръщайки тоалета ви в елегантен и дори бляскав.


Стилистите казват, че именно чоропогащниците са тайното оръжие на всяка една жена. Все пак на красотата и разкоша на женските крака никой мъж не може да устои и време да се възползвате от това ваше преимущество. Но как правилно да изберете вашите нови чоропогащници, които да ви отиват и да подчертават само достойнствата на фигурата? Тази задача не е никак трудна, но само ако знаете как да купувате тези допълнителни детайли към всеки образ. Първото нещо, на което обикновено жените обръщат внимание това е количеството на DEN в чоропогащниците. Много от тях са убедени, че именно от този показател пряко зависи прозрачността и другите качества на тези акценти, но това далеч не е така. Дали обаче избраните от вас чоропогащници ще бъдат абсолютно прозрачни или ще имат дълбок и наситен цвят, зависи изцяло от материята, от която те са изработени. Но какво тогава е това DEN и защо производители го указват на опаковката? В действителност това просто е показател, който ви информира за теглото на влакното, от което са били изработени чоропогащниците. Надяваме се сега да ви е ясно това, че тази стойност не играе никакво значение върху избора, затова нека сега да поговорим за състава.


Всички съществуващи видове на пазара съдържат в себе си акрил и полиамид, но към някои също така се добавя и еластан, който ви гарантира това, че избраните чоропогащници ще се разтягат добре и ще са удобни. Тук обаче може би се питате въпроса, какво тогава представлява така наречената ликра? Много лесно, това всъщност просто е синоним на думата еластан, тоест и двете означават едно и също нещо. Освен обаче тези естествени влакна, чоропогащниците могат да съдържат в състава си също така памук или вълна. Именно те ги правят по-топли и приятни на допир. За съжаление обаче, колкото повече естествени материи съдържат в себе си, то толкова по-бързо съответно губят красивия си външен вид. Оптималното съотношение на материите чоропогащниците трябва да бъде в полза на изкуствените, докато естествените влакна е най-добре да бъдат между 3-5 процента, тъй като така те ще са едновременно еластични и дълго време ще запазят красивия си външен вид.


Вече и сами можете да си направите извода, че чоропогащниците са задължителен елемент от гардероба на модерната и съвременна жена. Именно на пръв поглед дребните детайли са истински важни, затова не забравяйте никога за този моден принцип. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects