Какви са новите модни тенденции при чантите есен-зима 2014-2015

Чантите са важна част от гардероба на всяка една жена, но това съвсем не значи че вие трябва да си купите само един модел и на всяко едно събитие да се появявате само с него. Едни от водещите дизайнери в световен мащаб дори казват, че именно чантата трябва да е най-скъпата вещ в гардероба на една жена, защото точно този детайл може да направи лесно и с един щрих всеки един образ незабравим и безумно красив.


И така, всяка стилна лейди трябва да има най-малко две дамски чанти в гардероба си, а именно една за ежедневието и съответно за официалните поводи, като например сватба, делова среща и така нататък. Разбира се, че няма как просто да имате един фасон, защото съгласете се, че с лачена чанта, която е изцяло блестяща вие ще изглеждате меко казано смешно, ако се разходите така в парка с вашите приятелки. Все пак не просто така е казано, че за всяко нещо си има своето място и време, а това в случая важи и то с още по-голяма сила.


Какви ще са новите фасони есен-зима 2014-2015?

Чантите са важна детайл в образа на всяка жена и дори често представителките на слабия пол имат манията да си купуват едва ли не през ден нов модел. Но преди да бързате на пазар е време да се запознаете с това, какви ще са новите дизайни, които ще са актуални тази зима. Един от водещите трендове 2014-2015 са чантите с правилна геометрична форма.Често те са доста лаконични откъм дизайна си, но пък от друга страна това е главното им достойнство. Те лесно могат да се комбинират с всеки тоалет, променяйки изцяло модното му звучене. Днес особено популярен е модела шопър, който по своята форма прилича много на чантите за пазар, но тази зима именно той ще бъде на пика на популярността. Разбира се, че в случая огромна роля играе цвета и материала. Тази модна тенденция се забелязва дори при чантите на световно известната марка Michael Kors. Фасонът е пределно просто, а именно модела представлява просто правоъгълник, който е украсен с емблематичния знак за марката. Съгласете се, че обаче въпреки на пръв поглед лаконичността на дизайна, той изглежда наистина великолепно и шикозно.



Днес също така отново са популярни и чантите с трапецовидна форма, които се появиха на модния подиум предната година. Те успяха за доста кратко време да се превърнат в символ на елегантността и женствеността, а и освен това модела е изключително вместителен. Точно затова много от жените залагат на тези дамски чанти, защото в тях ще се помести без проблем, както таблета и различни документи, така спортния ви костюм за фитнес залата и още куп други вещи. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects