Какви ще са водещите модни тенденции 2014-2015

Модните трендове всяка една година се променят, преживявайки своя малка модна революция и разкривайки пред света едно съвсем ново звучене и съчетание на стиловете. Тази зима не е изключение от това правило и затова сме решили днес да си направим едно малко модно пътешествие в света на актуалните модни тенденции този сезон.


Трикотаж

Дойде време да си признаем, че бабините дрехи от стария скрин са отново на мода. Може би в началото тази тенденция ще ви се строи странна и дори просто нелогична в този красив свят на 21 век, но ви уверяваме, че обличайки тези удобни, топлички и безумно женствени дрехи, вие ще промените веднага мнението си и ще ви се поиска да добавите към модната ви колекция поне едно такова облекло. Лаконичните плетени комплекти са новата модна страст, който обзе дори и звездите на Холивид, а вие само можете да вземате пример от тях.


Неон

Ако до преди години не можехме дори и да си представим, че неоновите цветови комбинации ще намерят място в зимни ни гардероба, то днес това вече е факт. Този сезон именно тези нюанси са едни от най-актуалните и всеки водещ дизайнер показа поне няколко тоалета в тази гама в модните си дефилета.


Шестдесетте

Тези емблематични за световната мода времена отново заемат водещо място сред последните модни тенденции тази зима. Ако обаче искате да ги изпробвате, тогава отсега ви казваме, че трябва да сте готови не само на смели модни експерименти, но и да се въплътите отново в тийнейджърка, която е готова смело да фантазира, опитвайки нови и нови комбинации.


Дрехи в мъжки стил

Тази модна тенденция смело властва на подиуми вече е един сезон, но въпреки това и днес не губи позициите си, защото все повече жени са готови на подобни смели експерименти, но не само с дрехите в гардероба си, но дори и при прическите в този стил. Така например днес са особено актуални класическите черни костюми или тези в оттенък на бургундско вино.


Oversize

Това е другата модна страст, която не слиза от кориците на водещите модни списание и това не е никак странно, защото с подобни вещи просто не можете да не бъдете незабелязани. Тук обаче е много важно да изберете правилните кройки, които ще украсят вашата фигура, разкривайки достойнствата на силуета ви.


Асиметрия, оптическа илюзия и 3D дизайн

Ето че този сезон ще сме свидетели на нещо наистина уникално само по себе си, защото подобно божествено красиво съчетание между тези стилове едва ли някога сме виждали. Такива тоалети ще можете да откриете дори в колекциите на Dior и други световни брандове. Те са идеален избор за празничен тоалет, защото новогодишните празници наближават и всяка жена иска да се отличи в тълпата с нещо различно и безумно красиво.




В числото на другите модни тенденции ще бъдат кожените дрехи, големите аксесоари, космическият блясък, дългите официални рокли, както и облеклата с много ципове. Смело интерпретирайте тези трендове във вашия гардероб и създавайте вашите уникални и неповторими колекции. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects