Сивият цвят сред топ тенденциите за 2015 година: Как да носим дрехи в сиво, за да не изглеждаме скучно

В този хладен сезон все по-голяма популярност добиват дрехите в сиво. Може би, виждаме  желанието на дизайнерите да докажат, че това съвсем не е невзрачен цвят. И наистина, защо толкова дълго сивото и неговите нюанси бяха отнасяни към скучните и неярки цветове? Този въпрос навярно мъчи много представителки на нежния пол, които от една страна са наясно, че такова облекло е практично, а от друга – се страхуват да не постигнат обезличаване с него.

Много марки като Хайдер Акерман, Макс Мара , Хуго Бос и други, включват в своите зимни и бъдещи колекции за 2015 сивия цвят. Той присъства и в настоящия есенно-зимен сезон чрез палта,топли якета с големи джобове и обемни яки, чрез пуловери-рокли с високи цепки, чрез варианти пончо, рокли в цвят на мокър асфалт и много други модни предложения в сиво и неговите нюанси.

Как да носим сивите дрехи, за да не изглеждаме скучни?
Ако се придържате към консервативния стил на обличане, то визията в сиво, костюм и палто, ще ви стои перфектно. Добрият вариант в случая, е  да присъстват различни нюанси на сивото.
А да се допълни или разчупи малко образа може да се постигне с модните оттенъци на винено или синьо. Това могат да бъдат ръкавици, шал, колан, чанта, обувки, ботуши и т.н.

Печеливш вариант е и комбинацията от бяло, бледо розово и сиво. Например, костюм  с панталон и риза към него, подбрани на тази основа.

Сивото палто в компанията на черни аксесоари и ярко червило никога няма да изглежда скучно. Вълнен или трикотажен пуловер с голяма яка ще ви топли в студеното време, затова не се страхувайте да го носите. Просто го допълнете с  черен или бял панталон или клин, или пък дънки скини.

Сивата рокля може да се носи с ярки обувки, но по-добрият вариант е да се даде предимство на обувките в тон с тоалета или на класическите черни обувки. Разбира се, чудесно ще стоят подходящи боти и ботуши.

С една дума: облеклото в сиво може да бъде много ярко, стига да съумеете  правилно да го съчетаете с други елементи от образа.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects