ТОП прически тази зима

Тази зима световните тенденции в света на прическите диктуват своите три модни правила – лекота, простота и небрежност. Именно на тях са основани и новите трендове тази зима, така че ако заложите на подобни фризури със сигурност няма да сгрешите. В числото на актуалните подстрижки си остават късите прически, както и ред други, но нека да ги разгледаме по-подробно и да ви запознаем с новите модни богове тази зима.

Небрежност
Моделите на последните модни дефилета изглеждаха така все едно, че с косата им не е правено нищо и това бе умишлен ефект, а именно защото сега на почит са естествените и леко небрежни фризури, които са идеални за ежедневието, а и се правят много лесно. Разбира се това не изключва правилото за това, че косата ви винаги трябва да е чиста и поддържана.
Конска опашка
Може би ви се струва, че няма с какво да разнообразите обикновената конска опашка, но това не е така. Само няколко просто движения и ще видите, че вашата фризура ще придобие съвсем нов ефект и модно звучене. Стилистите прекрасно знаят, по какъв начин да направят това и един страхотен начин е кръстосване на предните кичури, както е показано на снимката долу.

Оформяне: за да получите този моден образ, отначало е необходимо идеално да изправите косата ви с помощта на преса и/или сешоар, а след това я разделете в горната част на две части. Вземете още две части от страничната част на косата и ги отделете, а после я вържете стегнато и я оформете, както е показано на снимката. Задължително фиксирайте всичко с лак за коса, но не прекалявайте, за да не се получи ефект на мазна коса.


Предлагаме ви и друг оригинален вариант за връзване на конска опашка. Това е още един стилен начин да разнообразите ежедневната си визия и да внесете в нея движение. Тя е идеална за всички дами, които могат да се похвалят с дълга коса. Основното нейно предимство не е само красотата, но и лесното оформяне, а и така можете да си правите тази конска опашка дори всеки ден за 2-3 минути. 


Ако пък не желаете да връзвате косата ви, тогава можете да я оставите спусната и да я разделите странично. Това също е много модерно този сезон, а резултата ще би удиви. Само с едно малко движение и можете коренно да измените модното звучене на вашата фризура, а и ще сте в тон с последните модни тенденции.


В никакъв случай не забравяйте да фиксирате вашата прическа, ако смятате да прекарате целия ден навън. Това обаче не означа да изливате на косата ви цялата туба от продукта, а просто да си гарантирате това, че фризурата ви ще остане идеална през целия ден. 

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects