ТОП прически тази зима

Тази зима световните тенденции в света на прическите диктуват своите три модни правила – лекота, простота и небрежност. Именно на тях са основани и новите трендове тази зима, така че ако заложите на подобни фризури със сигурност няма да сгрешите. В числото на актуалните подстрижки си остават късите прически, както и ред други, но нека да ги разгледаме по-подробно и да ви запознаем с новите модни богове тази зима.

Небрежност
Моделите на последните модни дефилета изглеждаха така все едно, че с косата им не е правено нищо и това бе умишлен ефект, а именно защото сега на почит са естествените и леко небрежни фризури, които са идеални за ежедневието, а и се правят много лесно. Разбира се това не изключва правилото за това, че косата ви винаги трябва да е чиста и поддържана.
Конска опашка
Може би ви се струва, че няма с какво да разнообразите обикновената конска опашка, но това не е така. Само няколко просто движения и ще видите, че вашата фризура ще придобие съвсем нов ефект и модно звучене. Стилистите прекрасно знаят, по какъв начин да направят това и един страхотен начин е кръстосване на предните кичури, както е показано на снимката долу.

Оформяне: за да получите този моден образ, отначало е необходимо идеално да изправите косата ви с помощта на преса и/или сешоар, а след това я разделете в горната част на две части. Вземете още две части от страничната част на косата и ги отделете, а после я вържете стегнато и я оформете, както е показано на снимката. Задължително фиксирайте всичко с лак за коса, но не прекалявайте, за да не се получи ефект на мазна коса.


Предлагаме ви и друг оригинален вариант за връзване на конска опашка. Това е още един стилен начин да разнообразите ежедневната си визия и да внесете в нея движение. Тя е идеална за всички дами, които могат да се похвалят с дълга коса. Основното нейно предимство не е само красотата, но и лесното оформяне, а и така можете да си правите тази конска опашка дори всеки ден за 2-3 минути. 


Ако пък не желаете да връзвате косата ви, тогава можете да я оставите спусната и да я разделите странично. Това също е много модерно този сезон, а резултата ще би удиви. Само с едно малко движение и можете коренно да измените модното звучене на вашата фризура, а и ще сте в тон с последните модни тенденции.


В никакъв случай не забравяйте да фиксирате вашата прическа, ако смятате да прекарате целия ден навън. Това обаче не означа да изливате на косата ви цялата туба от продукта, а просто да си гарантирате това, че фризурата ви ще остане идеална през целия ден. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects