Да бъдем красиви – перфектен грим за брюнетки

Перфектният грим фокусира вниманието върху всяка жена, подчертавайки умело очите, устните, цвета на косата и лицето, като го правят по-изразително.
Смята се, че брюнетките трябва да избягват пастелните и ярки тонове, но важна роля в случая играят цветът на очите и кожата. Затова гримът трябва да се съчетава с индивидуалните особености на външността.
При всички случаи трябва да се започне с умело подбрана тонална основа. За дамите с тъмна коса, с черни, кафяви и тъмносиви очи, е препоръчително тя да е крем или пудра с цвят на тютюн, охра или с оттенъци на естествен загар. Гримът в този случай трябва да бъде ярък и светъл. Най-добрите варианти за руж са в червеникаво розови и коралови тонове.
За комбинацията от тъмно кестенява коса и кафяви или зелени очи, е за предпочитане тонална основа с прасковени нюанси. Ще изглежда страхотно и кафеникавият руж. Брюнетките със светло кестенява коса и тъмни очи е желателно да се спрат на тонална основа в телесни и светли цветове. А по отношение на ружа, те могат да експериментират – идеално ще им пасне розов, а могат да пробват и орехов нюанс.
Гримът при брюнетките трябва да отчита не само цвета на косата, но и този, на очите. При черни, кафяви и сини очи може да се използват очна линия и спирала в черно, както и по-тъмни сенки. За тъмно кафявите очи са препоръчителни нюансите на кафяво, а за черните, тъмно сивите и сините очи – сенки в сини, сребърни и виолетови цветове. За зелените очи са подходящи топли нюанси в сиво или кафяво. А , ако комбинацията е от светло кестенява коса и тъмни очи, най-добре е да се използват неутрални сиви или сини цветове при сенките и кафяви или орехови оттенъци при очната линия.
Гримът при брюнетките често акцентира върху устните. Ако се използва молив, то той трябва да е с тон, два по-тъмен от червилото, което може да е във всякакви наситени цветове, особено ако очите са тъмни. Много секси ще изглеждат червените устни, покрити с прозрачен гланц. А, ако очите са светли, са препоръчителни червила с тъмно розови и коралови нюанси.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects