С какво да комбинирате леопардовия принт, за да не изглеждате вулгарно?

В далечното минало леопардовата кожа бе най-ценния трофей на ловците, а днес те са истинско съкровище за съвременната жена и нейната бляскава колекция от зимни дрехи. Ако до преди години, те бяха достъпни само на най-видните и знатни хора, то днес всеки може да ди ги позволи и да ги добави в образа си. Тук обаче е много важно да знаете и да усещате тънката граница между вулгарността и модата.

Днес леопардовите мотиви на дрехите са се превърнали във вечната класика, но все пак периодически се връща на модната арена и я превзема с пълна сила. Няколко години назад леопардовите принтове отново заявиха за себе си и този сезон са на особена почит в модните колекции на световните марки. Днес обаче често се случва анималистичните принтове да се асоциират веднага с вулгарността и лошия вкус, затова е важно да сте наясно с основните правила на съчетаването на тези мотиви в облеклото ви.


Основни правила при съчетаването на леопардовите принтове

Не трябва сляпо да следвате модните трендове, а да се ориентирате на вашето лично вътрешно усещане за стил и класа. Все пак ви е ясно, че само с примерите на модните дизайнери и техните колекции не могат да се обхванат всички възможни варианти за съчетаване на дрехите и леопардовите мотиви. Първата грешка на жените е това, че добавят към образ си повече от два акцента в този мотив. Именно това е най-прекия път да изглеждате вулгарно и нелепо. Ако не искате това да се случи, тогава ви съветваме да изберете само една леопардова вещ. Това може да е елегантен аксесоар или някаква красива дреха, но в никакъв случай не и двете заедно. Както и всеки друг по-ангажиращ принт, леопардовият идеално се съчетава с черния цвят. Също така, можете да използвате като допълнителни цветове кафявите, бежовите, сивите и тъмно зелените. Най-смелите модници могат смело да съчетаят леопардовия акцент в облеклото си със сините и дори виолетовите нюанси. Със сигурност обаче трябва да забравите за комбинацията им с розовите, оранжевите и жълтите оттенъци, защото това във всеки един случай ще изглежда пошло и вулгарно.


Към избора на аксесоарите в този случай също трябва да сте особено внимателни. Ако заложите на неподходящи акценти, тогава лесно можете да развалите дори идеалния образ. Съветваме ви да изберете минималистичните и лаконични модели, тъй като леопардовия принт е достатъчно крещящ, затова добавете едни нежни обици или пък женствено колие към визията ви на модерна принцеса. Ако пък напротив сте избрали леопардов аксесоар, тогава заложете на едноцветните тоалети в класически цветове.


И не на последно място по-важност е нежния и сдържан грим. В идеалният си вариант това може да е лек smoky eyes или пък до добавите вечната класика, а именно червено червило.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects