Модни тенденции и правила при избора на стилни сака

Саката са онези универсални базови вещи, които трябва да присъстват във всеки един дамски гардероб. Погрешно и до днес се смята, че тази дреха е характерна само за офисното облекло, защото това далеч не е така. Тази дреха може да се носи почти през цялата година и за всеки един случай, но тук е важно да знаете не само последните модни тенденции, но и правилата за съчетаване на тази вещ с другото ви облекло.


Сака за официални мероприятия

Те са идеално решение, ако иска искате да посетите някакво официално събитие. Нека да допуснем, че във вашия гардероб имате класическо черно, тъмносиньо или тъмносиво сако и вие ще ходите на  театър с вашите приятелки.

И така, какво да направите в случая, за да не изглеждате сухо и прекалено официално?

Купете си интересни копчета, като например такива с камъни или други подобни със сияен ефект. Те трябва по-скоро да приличат на предмет от бижутерията. Днес няма да ви е никак трудно да намерите такива копчета, тъй като разнообразието на пазара е наистина огромно. Вземете игла и ги зашийте вместо старите, но и тях не изхвърляйте, защото със сигурност ще ви потрябват отново. Добавете и една красива брошка към сакото и ще видите как то се е преобразило, изглеждайки значително по-елегантно и представително.

Сако за офиса

Ако искате дори на работата да изглеждате стилно и красиво, тогава в случая не можете да се разминете без елегантно сако, с което да изглеждате официално, но не и скучно. Комбинирайте го с бели блузи или ризи, а също така с поли тип молив или прави панталони. Ако работата ви позволява, тогава можете да съчетаете стилните сака с дънки, но те не бива да са ексцентрични, а със семпъл и лаконичен фасон, имайки предвид че в работата съществува определен дрескод.


За есента и зимата

Последните модни тенденции диктуват своите правила и едно от тях е, че днес са отново актуалните обемните сака в стила на 80-те години. Те най-често са с дължина малко над коляното и с прави линии. Подобни фасони са идеални за есенните дни, а също така и за зимата. Можете да облечете под тях топъл и обемен пуловер с релефна плетка. Добавете съответно и един красив шал, с който да завършите ефектно вашата визия. В случая ви съветваме да заложите на високите ботуши, които са с дължина почти до коляното и да добавите кожена чанта. Определено ще се получи една стилна градска визия.



И така, саката са наистина универсална вещ, която е подходяща за всички случаи на живота, но е важно да я съчетаете хармонично с другите ви дрехи. Използвайки нашите малки трикчета, лесно ще получите съвършен зимен, делови или пък романтичен look!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects