Няколко тайни за визуално строен силует – мечта на всяка жена

Всяка жена иска и в ежедневието си, и в празничните дни да изглежда ослепително. Често се заричаме да започнем диета или да направим необходимите козметични процедури,пробваме нова прическа, купуваме зашеметяващ тоалет и обувки. С една дума – готови сме да хвърлим много средства и енергия, за да бъдем красиви. А има един много лесен начин – да използваме силните си страни и да неутрализираме слабите. Вижте как.

Може да се опитаме да подберем тоалет в един цвят, не в негови нюанси, а в един тон. Цветният вертикал не е просто професионален термин, а оптична илюзия, която работи като истински диетолог.
Не бива да се забравя, че основното не е цветът, а материалът. Всички сме запознати с клишето, че черният цвят визуално изтънява силуета. Но, ако материята не е правилно подбрана, то резултатът едва ли ще бъде желаният.Трябва да се избират тъкани със средна плътност и тогава вече дрехите да са в цвят, който идеално да подчертае собствената индивидуалност.

Винаги трябва да се има предвид, че контрастните цветове на блузата, роклята и палтото подчертават талията и формират по-строен силует.

Дамите с по-пищни форми не бива да купуват по-големи или по-малки размери дрехи, а да се спрат на изделия от меки тъкани, които свободно падат по фигурата. Обикновено те избягват многослойността, защото се притесняват, че тя ще им придаде допълнителен обем, но това далеч не е истината. Просто трябва умело да подберат правилния стил, цвят и плат и ще се радват на впечатляващ ефект.

Можем хитро да избегнем хоризонталните акценти върху тялото. Например, да не носим яке с дължина до най-широката част на бедрата. Можем да добавим хармония във визията си с помощта на аксесоари – дълъг шал или дълга огърлица. Вертикалните линии в групата на аксесоарите винаги издължава силуета. Може да използваме и силата на асиметрията като дължина, като закопчаване, като детайл от тоалета.

Малките хитрости, които можем да използваме за постигането на строен силует са много. Те не изискват особени средства и време, а усет и добре разработен стил. Нещо, което всяка дама може да постигне с малко усилия и постоянство.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects